با این رژیم غذایی اضطراب خود را کنترل کنید
گروه جامعه: کارشناسان سلامت میگویند احساس اضطراب ناشی از بیماری کووید-۱۹ را میتوان با اعمال تغییرات محدودی در رژیم غذایی کنترل کرد. آغاز همهگیری بیماری کووید-۱۹ و تداوم آن موجب بروز احساس اضطراب و استرس در بیشتر افراد و جوامع شده که در این شرایط مراقبت از سلامت روان اهمیت بیشتری پیدا میکند.به گفته کارشناسان […]
به طور مثال گنجاندن مواد غذایی خاص در رژیم غذایی روزانه میتواند یکی از گامهای اساسی در این خصوص باشد. میوه ها، سبزیجات، حبوبات، غلات برای سلامتی مفید هستند.همچنین مصرف خوراکیهای حاوی پتاسیم همچون موز و تخمه کدو به حفظ تعادل الکترولیتها و کنترل فشار خون کمک میکند. علاوه بر این، مصرف این خوراکیها در تسکین استرس و علائم اضطراب نقش دارد. تخمه کدو همچنین منبع خوبی از عنصر “روی” (زینک) است. کمبود روی با تاثیر مخربی بر خلق و خو و احساسات فرد همراه است.
به نوشته روزنامه هندوستان تایمز، کارشناسان تغذیه تاکید دارند: علاوه بر حفظ ذهنیت مثبت و استراحت کافی فرد باید رژیم غذایی متعادل و سرشار از مواد مغذی داشته باشد تا بتواند با فشارها و مشکلات بهداشت روان مقابله کند.سبزیجات دارای برگ سبز، منبع غنی از منیزیم هستند که مصرف آنها رفتارهای مضطرب گونه را کاهش میدهد و در نتیجه به فرد کمک میکند تا آرامش داشته باشد.
همچنین مصرف ویتامین E و امگا ۳ موجود در خشکبار و دانهها با کاهش احساس اضطراب، احساس درماندگی و استرس مرتبط است. این دسته از خوراکیها سرشار از فیبر خوراکی، اسیدهای چرب مفید، ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها هستند که سلامت مغز را تقویت میکنند.کارشناسان تغذیه علاوه بر رعایت موارد ذکرشده، گنجاندن برخی خوراکیهای دیگر را نیز به رژیم غذایی توصیه میکنند که از آن جمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
این خوراکی حاوی “تئوبرومین” است که ترکیبی برای کاهش اضطراب است و باعث بهبود روحیه فرد میشود.
مرکبات
مصرف مرکبات حاوی ویتامین C همچون پرتقال و گریپ فروت به طور قابل توجهی بر سیستم ایمنی تاثیر گذاشته و ذهن فرد را آرام میسازد.
پروبیوتیکها
مصرف پروبیوتیکها تاثیر مثبتی بر میکروبیوم روده دارد که میتواند تاثیر مستقیمی بر سلامت روان و رفتار فرد داشته باشد.
دمنوش بابونه
این دمنوش دارای آنتیاکسیدان و خاصیت آرامبخش است که میتواند احساس اضطراب را کاهش دهد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰