به این دلایل هر روز ۱ فنجان لبو بخورید
گروه سلامت: لبو منبع خوبی از اسید فولیک است و در نتیجه از سلامت روانی و احساسی پشتیبانی می کنند. به گزارش برنا، چغندر همچنین لبو هم نامیده می شود، قرمز رنگ های خوشمزه که ها حاوی سدیم و چربی کمی هستند که به ما نشان می دهند که چرا آنها خوب هستند. آنها منبع خوبی […]
حتی لبو خام مزایای فوقالعاده ای دارد؛ یکی از آنها توانایی پیشگیری از سرطان است؛ نه فقط چغندر، بلکه برگ ها هم چیزی برای ارائه دارند. چغندر سبز مملو از فیبر و پروتئین است. آنها همچنین حاوی ویتامین K (خواص انعقاد خون) و کلسیم (برای استخوان و دندان قوی) هستند.
عصاره لبو هم می تواند سالم باشد. تنها ۲۰۰ میلی لیتر از آب لبو می تواند تمام چیزی باشد که در یک روز به آن نیاز دارید. آیا آب لبو باید گرفته شود یا خیر؟ حتی با وجود اینکه آب لبو که سرشار از بتالین است، لبوی پخته شده حاوی فیبر بیشتری است.
فایده گرفتن آب سبزیجات چیست؟
خوب، اینجا نکته اصلی آب لبو این است که حاوی تمام مواد مغذی است که ممکن است در فرایند آشپزی از دست دهید. هضم آب میوه نیز آسان تر است.
خواص و فواید خوردن لبو
لبو دارای خواص و فواید بسیاری است که در ادامه این گزارش، مهمترین خواص لبو را بررسی خواهیم کرد:
تقویت گردش خون:
به لطف اکسید نیتریک موجود در لبو، رگ های خونی شما عریض تر می شود و باعث جریان خون بیشتر می شود. خون بیشتر به معنای بدن سالم تر است!
افزایش بنیه و قدرت بدنی:
نیتریک اکسید به استراحت رگ های خونی شما کمک می کند و مطمئن می شود که اکسیژن بیشتری می تواند به ماهیچه ها و اندام های شما برسد. هرچه بافت بیشتر اکسیژن بگیرد، موثرتر است!
کاهش فشار خون :
مطالعات نشان داده اند که نوشیدن آب لبو می تواند فشار خون را کاهش دهد، در کمتر از شش ساعت!
مبارزه با انواع بیماری:
فیتو نوتریشن های موجود در لبو به مبارزه با بیماری و عفونت و همچنین مقابله با تولید مواد سمی کمک خواهد کرد.
کمک در سم زدایی:
نه تنها لبو حاوی آنتی اکسیدان های ضد سم است، بلکه فیبر طبیعی آن به سم زدایی بدن بسیار کمک می کند.
بهبود هضم:
فیبر سالم موجود در لبو برای دستگاه هاضمه شما شگفتی ساز است و باکتری های مفید را تغذیه کرده و پسماندهای مضر را تمیز می کند.
کمک در عملکرد کبد:
لبو حاوی دو بتاین و پکتین است، این دو ترکیبات به دفع مسمومیت کبد کمک می کنند. هرچه کبد شما حاوی سم کمتری باشد، بهتر عمل می کند!
مبارزه با التهاب:
لبو غنی از بتالین است، آنتی اکسیدانی که به مبارزه با التهاب کمک می کند.
افزایش تولید گلبول های قرمز خون:
آهن موجود در لبو توانایی بدن شما را برای تولید گلبول های قرمز خون افزایش خواهد داد، در نتیجه اطمینان حاصل می شود که مواد مغذی و اکسیژن بیشتری در بدن شما حمل می شوند.
بدون چربی:
هیچ نوع چربی در لبو وجود ندارد، بنابراین شما می توانید تا جایی که می خواهید لبو بخورید، بدون این که نگران افزایش وزن باشید.
پیشگیری از بیماری های قلبی:
اسید فولیک موجود در لبو می تواند به جلوگیری از بیماری های قلبی و نیز کمک به درمان بیماری های قلبی کنونی کمک کند.
تقویت بارداری سالم:
فولیک اسید یکی از مواد مغذی است که مادران باردار برای داشتن یک بارداری سالم به آن نیاز دارند.
مبارزه با سرطان:
لبو غنی از ویتامین C است، یکی از آنتی اکسیدان هایی که ثابت شده تاثیر خوبی روی سلول های سرطانی دارند.
افزایش سلامت پوست:
نه تنها لبو شامل ویتامین C است که برای تولید کلاژن پوست بیشتر مورد نیاز است، بلکه آنها می توانند به سم زدایی پوست شما و کاهش التهاب سلول های پوست کمک کنند.
سلامت چشم:
لبو غنی از ویتامین A است که برای چشمان سالم ضروری است.
کاهش خطر سرطان کلیه :
طبق مطالعه انجام شده خوردن روزانه لبو می تواند به شدت خطر ابتلا به سرطان کلیه را کاهش دهد.
کمک در تولید صفرا:
به کبد شما کمک می کند که صفرای بیشتری تولید کند که برای هضم مورد نیاز است، و همچنین کمک می کند که کیسه صفرا شما را سالم نگه دارد.
تغذیه رسانی به استخوان ها:
لبو غنی از کلسیم است که برای حفظ استخوان ها، دندان ها و ناخن های سالم و قوی لازم است.
افزایش عملکرد مغز:
با افزایش گردش خون، مغز شما مواد مغذی و اکسیژن بیشتری دریافت می کند.
تقویت سطح انرژی:
لبو همچنین باعث کاهش مصرف آدنوزین تری فسفات می شود، که منبع انرژی اصلی بدن است. این کار انرژی را حفظ کرده و به فرد کمک می کند که مدت بیشتری فعال بماند.
کنترل قند خون:
این کار بیشتر با چغندر قند انجام می شود. طبق مطالعه ایسلندی، فیبر موجود در چغندر قند می تواند بالا بودن میزان قند خون را کاهش دهد.
کاهش کلسترول بد:
لبو نیز یکی از معدود غذاهایی است که کالری کمی دارد و حاوی هیچ کلسترولی نیست.
کمک به درمان بی خوابی:
طبق گزارش ارائه شده توسط دانشگاه مرکز پزشکی مریلند، چغندر سبز نیز غنی از آهن است و می تواند به کم خونی کمک کند. اسید فولیک موجود در لبو نیز با کم خونی مبارزه می کند.
افزایش سلامت جنسی:
باید باور کنید که از زمان رومیان لبو به عنوان یک داروی مقوی غریزه جنسی استفاده شده است. لبو حاوی مقادیر خوبی از بور است، یک ماده معدنی که مستقیماً با تولید هورمون های جنسی مرتبط است.
جلوگیری از آب مروارید:
لبو منابع بزرگی از کاروتنوئید است که می توانند خطر تشکیل آب مروارید را کاهش دهد.
کاهش وزن:
یکی از ویژگی هایی که باعث کاهش وزن ایده آل می شود، شیرینی طبیعی آن است. به همین دلیل است که می توانید شیرین کننده مصنوعی خود را با آن جایگزین کنید. زیرا رژیم غذایی حاوی شکر زیاد می تواند منجر به افزایش وزن شود.
ویژگی های ضد پیری لبو:
سبزیجات سبز حاوی ویتامین A و کاروتنوئید هستند که می توانند از داخل به شما کمک کنند. آنها همچنین دارای لوتئین، (یک آنتی اکسیدان قوی دیگر) هستند. این عنصر با رادیکال های آزاد مبارزه می کند و می تواند به چروک ها کمک کند.
جلوگیری از پوکی استخوان:
ما قبلاً دیده ایم که نیترات ها موجود در لبو به اکسید نیتریک در بدن تبدیل می شود. یک مطالعه ژاپنی بیان می کند که نیتریک اکسید می تواند به جلوگیری از بیماری های خاص مربوط به سبک زندگی کمک کند و پوکی استخوان یکی از آنها است.
چقدر می توان در روز لبو خورد؟
اگر چه مقدار مشخصی وجود ندارد، اما مقدار لبو به طور کلی براساس محتوای نیترات تعیین شده است. مقدار نیترات ایده آل ۶٫۴ تا ۱۲٫۸ میلی گرم نیترات برای هر ۱ کیلوگرم لبو است. اما در غیر این صورت، هیچ روش خاصی برای مقدار مصرف لبو که می تواند مضر باشد وجود ندارد. برای ساده گفتنش، یک وعده (۱ فنجان، که برابر با ۱۳۶ گرم) لبو در هر روز مفید است. اگر می خواهید مقدار پودر عصاره لبو را بدانید، بسته بندی می تواند به شما کمک کند. در غیر این صورت، شما به مقدار بیشتری نیاز ندارید؛ حداقل به اندازه یک وعده لبو. در مورد آب لبو، تقریباً ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلی لیتر در روز مناسب است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰