هرآنچه که باید درمورد بیماری انفولانزا بدانیم
دکترطیبه رازنهان افزود :افرادمبتلا به بیماری آنفلونزا می توانند ازیک روز قبل ازشروع علایم تا ۵الی ۷روزبعد ازآن سایرافراد را آلوده کنند کودکان به مدت طولانی تری می توانندویروس را منتشر کنند.
ترشحات تنفسی فرد بیمار ، تماس باسطوح و اشیای آلوده به ویروس و سپس دست زدن به دهان بینی و چشم ها ازدیگر راههای انتقال بیماری انفولانزا می باشد.
وی به عوامل مهم انتقال بیماری آنفلونزا که شامل فضاهای سرپوشیده یا تهویه نامناسب و ناکافی ، شلوغی و تجمع افراد ، تماس نزدیک ، فاصله کمترازدومتر، دست دادن و روبوسی و حضورفردبیمار بدون ماسک دربین جمعیت می باشد اشاره کرد و افزود: گروه های پرخطرهمچون افرادمبتلا به دیابت ،مادران باردار و افرادی که عضو پیوندی دارند لازم است با تزریق به موقع واکسن آنفولانزا از ابتلا به این بیماری پیشگیری کنند.
مدیرگروه بیماریهای واگیرمعاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به رعایت راههای پیشگیری ازبیماری آنفولانزا که شامل تزریق واکسن درافرادواجدشرایط ، استفاده ازماسک درفضاهای بسته ، رعایت بهداشت دست ،حفظ فاصله دومتری با افراد دارای علایم ، ماندن درخانه درصورت داشتن علایم ، مصرف مایعات کافی ،غرغره کردن نمک ، داشتن خواب کافی شبانه می باشد تاکید کرد و گفت: تشنج ، دردقفسه سینه ، تنگی نفس و تشدید بیماری زمینه ای از هشدارهای بیماری آنفولانزا میباشد که باید سریعا به پزشک ارجاع داده شوند.
دکتر رازنهان با اشاره به اینکه بیماری آنفولانزا ویروسی است و انتی بیوتیک برروی آن تاثیری نداردگفت: مصرف مایعات ، داشتن خواب کافی ،پرهیز از استرس و داشتن تغذیه مناسب از درمان های این بیماری میباشد .
وی افزود: افراد پرخطر که دارای بیماری زمینه ای و دارای علایم خطر دارند با نظر پزشک باید از داروهای ضد ویروسی استفاده نمایند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰