تاکیدسازمان بهداشت جهانی برکاهش مصرف نمک

گروه جامعه:سازمان جهانی بهداشت (WHO) در گزارش تازه‌ای درباره فواید کاهش مصرف نمک برای سلامتی اعلام کرد: جهان در حال دور شدن از هدف خود برای کاهش ۳۰ درصدی مصرف نمک در سطح بین‌المللی تا سال ۲۰۲۵ است.در این گزارش تاکید شده است که اگرچه تمام ۱۹۴ کشور عضو WHO به هدف تعیین شده در […]

گروه جامعه:سازمان جهانی بهداشت (WHO) در گزارش تازه‌ای درباره فواید کاهش مصرف نمک برای سلامتی اعلام کرد: جهان در حال دور شدن از هدف خود برای کاهش ۳۰ درصدی مصرف نمک در سطح بین‌المللی تا سال ۲۰۲۵ است.در این گزارش تاکید شده است که اگرچه تمام ۱۹۴ کشور عضو WHO به هدف تعیین شده در سال ۲۰۱۳ متعهد شدند اما فقط ۵ درصد از کشورهای عضو این سازمان با اجرای سیاست‌های اجباری و جامع، توانسته‌اند کاهش مصرف سدیم را عملی کنند.

کارشناسان این سازمان در گزارش مزبور خاطر نشان کرده‌اند: این پیشرفت کُند بوده و تنها چند کشور توانسته اند مصرف سدیم را کاهش دهند اما هیچ کشوری نتوانسته به طور کامل به هدف تعیین شده دست یابد.به گفته موسسه سنجش و ارزیابی سلامت، سدیم یک ماده مغذی ضروری است اما مصرف بیش از حد آن خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سکته مغزی و مرگ زودرس را در افراد افزایش می دهد و هر ساله باعث حدود دو میلیون مرگ زودهنگام در سراسر دنیا می شود.در حالی که منبع اصلی سدیم، نمک خوراکی (سدیم کلرید) است اما طعم دهنده‌های دیگری مانند سدیم گلوتامات نیز از جمله این منابع هستند.