معدوم سازی بیش از ۴۲۴۴ کیلوگرم مواد غذایی طی ایام نوروز در هرمزگان
دکتر ماشالله مریدی با اشاره به اقدامات حوزه سلامت محیط وکار در ایام نوروز گفت : از ۲۴اسفند تا اکنون ۱۸ هزار و ۸۳۶ مورد بازرسی انجام شد که طی این بازدیدها دو هزار و ۵۲۰ اخطاریه صادر و شصت مرکز پلمب شدند.
وی افزود: رستوران ها، هتل ها، مراکز اقامتی، اماکن بین راهی، سامانه های آبرسانی ومراکز تهیه و عرضه مواد غذایی از جمله اماکن عمومی حساس است که در این مدت مورد بازدید بازرسین بهداشت محیط قرار گرفته اند.
مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی با اشاره به معدومسازی ۴ هزار و ۲۴۴کیلوگرم مواد غذایی طی این ایام گفت: ۹۴ مرکز نیز به مراجع قضایی معرفی شدند.
دکتر ماشالله مریدی با اشاره به ۱۹۹ مورد بازرسی از مراکز بین راهی افزود : تعداد ۳۶۶مورد نمونه برداری مواد غذایی در راستای کنترل مواد غذایی و ۱۱هزار و ۶۰۶کلرسنجی منابع آب و ۱۵ هزار و ۲۸۱ مورد سنجش پرتابل سطوح تا کنون انجام شده است.
وی از شهروندان ومسافران درخواست کرد در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی ، مراتب با شماره تلفن های ۱۹۰کشوری و ۳۱۱۸استانی سریعاً گزارش نمایند، تا با متخلفین برابر ضوابط برخورد قانونی صورت پذیرد.
انتهای خبر /
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰