مصرف سرانه ماهی در ایران نصف شد

گروه اقتصادی:مدیر عامل اتحادیه مرکزی تعاونی‌های ماهیان سردآبی گفت: افزایش قیمت ماهی باعث شده تا مصرف ماهی خانوارها به نصف کاهش پیدا کند.آرش نبی زاده مدیر عامل اتحادیه مرکزی تعاونی‌های ماهیان سردآبی  اظهار کرد: امروز قیمت ماهی خوراکی افزایش یافته به طوری که از سفره خانوارها حذف شده است و متاسفانه این رویداد سلامت مردم […]

گروه اقتصادی:مدیر عامل اتحادیه مرکزی تعاونی‌های ماهیان سردآبی گفت: افزایش قیمت ماهی باعث شده تا مصرف ماهی خانوارها به نصف کاهش پیدا کند.آرش نبی زاده مدیر عامل اتحادیه مرکزی تعاونی‌های ماهیان سردآبی  اظهار کرد: امروز قیمت ماهی خوراکی افزایش یافته به طوری که از سفره خانوارها حذف شده است و متاسفانه این رویداد سلامت مردم را تهدید می‌کند.
 

او افزود: ماهی ارزش‎های غذایی دارد که در اقلام مصرفی دیگر یافت نمی‎شود. امروزه با حذف ماهی از سبد مصرفی خانوار ایرانی اقلامی مانند مرغ و برنج جای آن را پر کرده‌اند که متاسفانه هیچ کدام ارزش غذایی ماهی را ندارند.نبی زاده ابراز کرد: افزایش قیمت ماهی باعث شده تا مصرف خانوارها تا یک دوم کاهش پیدا کند.مدیر عامل اتحادیه مرکزی تعاونی‌های ماهیان سردآبی بیان کرد: کاهش قیمت‌ها در شرایط فعلی ممکن نیست و تنها اقدامی که باید در این زمینه صورت گیرد، شفاف سازی و واقعی سازی قیمت‌ها است.

نبی زاده ادامه داد: موثرترین راهکار برای واقعی سازی قیمت‌ها این است که ارز ۴۲۰۰ تومانی برداشته شود و تولید محصولات خوراکی و غذایی با قیمت‌های واقعی انجام گیرد و در عوض دولت این یارانه‌ها را مستقیما به مصرف کننده پرداخت کند.او در پایان تصریح کرد: دولت آینده می‌تواند در این راستا، یارانه‌های مرغ و ماهی را ماهانه به خانوار‌های کشور پرداخت کند تا ضمن بهبود شرایط عرضه و فروش، سلامت به جامعه بازگردد.