چگونه از مسمومیت ناشی از برنج جلوگیری کنیم؟
گروه سلامت:متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به اینکه برنج پخته بیرون از یخچال به دلیل رطوبت فراوان شرایط بسیار مناسبی برای رشد باکتری دارد، گفت: در صورت نگهداری در دمای بالای پنج درجه، برنج خیلی زود خراب میشود. دکتر گلبن سهراب گفت: برنج خام میتواند حاوی اسپورهای باکتری […]
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اینکه معمولا علامتهای مسمومیت بین ۳۰ دقیقه تا شش ساعت بعد از خوردن برنج آلوده دیده میشود، تصریح کرد: این مسمومیت غذایی را fried rice syndrome هم میگویند که معمولا پس از ۲۴ ساعت برطرف میشود.وی ادامه داد: برای پیشگیری ازمسمومیت با برنج، باید پرنج پخته شده در کمتر از دو ساعت به یخچال با دمای کمتراز پنج درجه سانتیگراد منتقل شود.
بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی وی به نقل از پژوهشهایی که در فدراسیون برنج آمریکا (rice federation usa) انجام شده اشاره و تاکید کرد: برنج پخته شده را میتوان برای سه تا چهار روز در یخچال نگهداری کرد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰