اگر معدتان ترش می‌کند حتما این ترکیب را بخورید

گروه سلامت: سیاه دانه یا همان نعناع فلفلی سیاه، یک گیاه علفی است که از خانواده یاس با نام علمی Nigella sativa شناخته می‌شود.به گزارش سلامت یوز،این گیاه در مناطق گرم و خشک آفریقا، آسیا و اروپا رشد می‌کند و بذرهای آن از دیرباز در طب سنتی به عنوان دارو استفاده می‌شود.   این بذرها […]

گروه سلامت: سیاه دانه یا همان نعناع فلفلی سیاه، یک گیاه علفی است که از خانواده یاس با نام علمی Nigella sativa شناخته می‌شود.به گزارش سلامت یوز،این گیاه در مناطق گرم و خشک آفریقا، آسیا و اروپا رشد می‌کند و بذرهای آن از دیرباز در طب سنتی به عنوان دارو استفاده می‌شود.

 

این بذرها دارای مواد مغذی مانند ویتامین‌ها، مواد معدنی و اسیدهای چرب امگا ۳ و ۶ هستند.از مصرف سیاه دانه جهت بهبود سلامتی دستگاه تنفسی، سیستم ایمنی، کاهش التهابات، کاهش خطر بیماری قلبی عروقی، بهبود عوارض بیماری دیابت و …
سیاه دانه را نیم کوب کرده و بلافاصله با عسل مخلوط کنید و صبح ناشتا یک قاشق و موقع خواب یک قاشق مرباخوری میل کنید.