آلومینیوم المهدی با ۶۷ درصد ظرفیت تولید در حال فعالیت است
برزو بهاروند که در جمع خبرنگاران حوزه صنعت استان که در یک تور خبری یک روزه و به همت سازمان صمت هرمزگان و به مناسبت دهه تولید و تجارت برگزار شد سخن می گفت افزود: خط اول با ظرفیت ۱۱۰ هزار تن تولید و خط دوم با ۱۴۷ هزار تن با ۲۲۸ دیگ تولید آلومینیوم در حال فعالیت است که جمعا ۲۵۷ هزار تن ظرفیت سالانه شرکت است.
وی با بیان اینکه از تعداد ۴۶۸ دیگی که در شرکت وجود دارد، ۳۱۲ دیگ مختص تولید است ادامه داد: المهدی دارای خط های تولید محصولاتی چون شمش آلومینیوم و ورق آلومینیوم است که شمش خالص تولیدی ما با گرید ۷۰ به بالاست و دارای بالاترین استاندارد جهانی است.
مشاور ارشد مدیر عامل آلومینیوم المهدی با اشاره به تعداد نیروی انسانی فعال در این مجموعه گفت : در حال حاضر جمعا ۱۸۲۷ نفر در این مجموعه فعالیت می کنندکه ۷۲ نفر خانم و۱۸۰۰ نفر آقا هستند.
بهاروند ادامه داد: از این تعداد نیرو ۱۳۹۶ نفر متولد بندرعباس و ۴۷۶ نفرنیز سابقه بیش از ۱۰ سال سکونت در بندرعباس را دارند که می توان گفت همه نیروهای شاغل در آلومینیوم المهدی بومی هستند.
وی تاکید کرد: زمانی که مجموعه مپنا شرکت آلمینیوم المهدی را تحویل گرفت ۲۰ درصد کارخانه فعال بود که این مسئله ضررهایی را متوجه شرکت نمود. اما امروزه با اقدامات انجام شده، شرکت آلمینیوم المهدی هرمزگان با ۶۷ درصد ظرفیت در حال فعالیت است.
بهاروند ادامه داد: این شرکت از سال ۱۳۹۷ اواخر بهمنماه به گروه مپنا واگذار شد که نقطه آغاز تحول این شرکت بوده و علاوه بر افزایش سالیانه حقوق توسط شورای عالی کار، افزایش شش درصدی در سال ۱۳۹۹ افزایش ۲۰ درصدی در سال ۱۴۰۰و افزایش یازده درصدی حقوق را درسال ۱۴۰۱ داشته ایم که در مجموع از زمانی که به مپنا واگذار شده شاهد افزایش ۳۸ درصدی حقوق بوده ایم.
معاون توسعه منابع انسانی از واگذاری سهام ترجیهی و تعلق پاداش به ۱۶۶۰ نفر از پرسنل در راستای تحقق مطالبه آنها در زمینه بازنگری طرح توانمندی در سال ۱۴۰۱ خبر داد.
بهاروند با اشاره به صادرات شمش آلومینیوم به بازار های خارج از کشور به طریق تهاتر بامواد اولیه و تجهیزات خبر دادو گفت : شمش های آلومینیوم تولیدی ما ۱۰۰۰ پوندی و ۵۰ پوندی است که نبود صنایع تبدیلی حلقه مفقوده این صنعت است.
وی ادامه داد: گروه مپنا در این زمینه مطالعاتی برای تولید ورق و… انجام داده اما هنوز عملیاتی نشده است.
مشاور ارشد مدیر عامل آلومینیوم المهدی از انبارش آلومینا به اندازه ۸۰ هزار تن ذخیره خبر دادو گفت :یکی از دلایلی که تا کنون تمامی دیگ ها راه اندازی نشده ،نبود نیروگاه در این شرکت است که با راه اندازی نیروگاه در شهریور ماه سال جاری به ظرفیت کامل تولید خواهیم رسید.
برزو بهاروند تصریح کرد: این نیروگاه سیکل ترکیبی ۵۴۶ مگاوات، کلاس E شامل ۲ واحد ۱۸۳ مگاوات گازی که اوایل شهریور ماه به بهره برداری می رسد و باعث جبران کمبود برق در مجموعه خواهد شد و یک واحد بخار ۱۸۰ مگا وات است.
در ادامه این نشست مهندس برق و تاسیسات شرکت آلمینیوم المهدی نیز گفت : به دلیل نداشتن نیروگاه مجبور هستیم که در زمان پیک بار تعدادی از دیگ ها را از مدار خارج کنیم که بازگرداندن آن دیگ ها به مدار زمان و هزینه بسیار زیادی را برای شرکت دارد بطوریکه هزینه از مدار خارج شدن هر دیگ برابر ۱۵ میلیارد تومان است و از طرفی با توجه به اینکه عمر مفید هر دیگ ۱۸۰۰ روز است پس از خارج شدن از چرخه تولید عمر آن کاهش می یابد و باعث اُفت خلوص و در نهایت کاهش سود آوری خواهد شد.
حمیدرضا فیاضی با بیان اینکه آلومینیوم پر مصرف ترین صنعت در زمینه برق است ادامه داد: به ازای هر تن آلومینیوم ۱۵ مگاوات برق مصرف می شود به طوریکه در سال گذشته از ۷ میلیون مگاوات برق مصرفی در صنایع ۴۰ درصد این مصرف مختص آلومینیوم المهدی بوده است.
وی ادامه داد: با راه اندازی نیروگاه سیکل ترکیبی علاوه بر تامین برق کارخانه آلومینیوم المهدی پیک بار شرکت های فولادی نیز رفع خواهد شد.
یاد اور می شود، درادامه این نشست که با حضور معاونین شرکت و مدیر روابط عمومی برگزار شد ،به انجام فعالیت های این شرکت در حوزه مسئولیت های اجتماعی ، کاشت ۱۳۰ هکتار فضای سبز و… اشاره شد.
لازم به ذکر است ؛در ادامه این تور خبری ، خبرنگاران از محل احداث نیروگاه سیکل ترکیبی بازدید نمودند .
پایان خبر/
خبرنگار: شهین صادقی
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰