برگزاری ششمین دوره سوگواره چاوش خوانی محلی در میناب
مصطفی کریمی زاده در این مراسم مذهبی با تاکید بر حفظ سنت های بومی عزاداری، اظهار داشت: بخش عمده ای از معارف قیام عاشورا و مظلومیت سیدالشهدا (ع) از طریق آداب و رسوم و شیوه های عزاداری بیان می شود.
وی حفظ آئین های عاشورایی و انتقال آن به نسل های آینده را وظایف همگانی دانست و گفت: متولیان هیئتهای مذهبی بایستی در اجرای برنامه ها و عزاداری ها، اصول و سنتهای اصیل را که از گذشتگان به ما رسیده مورد توجه قرار دهند.
کریمی زاده افزود: هدف از برگزاری این مراسم و آئین مذهبی در راستای حفظ سنت های عزاداری به ویژه سنتی و قدیمی و انتقال این سبک عزاداری به نسل جوان و نوجوان می باشد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با بیان این مطلب که عزاداری برای سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) با فرهنگ و آداب شهرهای مختلف درهم آمیخته شده، بیان کرد: استان هرمزگان و به ویژه شهرستان میناب نیز آئین های عزاداری خاصی دارد که بر اساس سنت دیرینه و نسل به نسل حفظ و تاکنون با شکوه و زیبایی هر چه تمام برگزار می شود.
شایان ذکر است: ششمین سوگواره چاوش خوانی شهرستان میناب با حضور بیش از ۳۸ نفر چاوش خوان از گروه های نوحه خوان سراسر این شهرستان به همت کانون فرهنگی هنری “کریم آل طاها” و هیئت “انصارالمهدی” عاشقان امام حسین (ع) روستای رضاعلیچی و با مشارکت اداره فرهنگ و ارشاد و اسلامی و انجمن نوحه های نشسته میناب در مسجد امام حسن (ع) روستای رضاعلیچی از توابع بخش بندزرک میناب برگزار و درپایان از ۳۸ نفر چاوش خوان با اهدا لوح و جوایز نقدی تجلیل بعمل آمد.
پایان خبر/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰