این طعمدهنده سطح ایمنی را کاهش میدهد
گروه علمی: زیادهروی در مصرف یک ماده طعمدهنده سطح ایمنی بدن را کاهش میدهد.پزشکان و متخصصان تغذیه در این زمان حساس که ویروس کرونا شیوع یافته و ایمنی بدن برای مقابله با آن بسیار مهم است، توصیه میکنند تا ایمنی بدن را از طریق غذاهای مخصوص یا ورزش مفید تقویت کنید، تا بدن در برابر […]
ATP سوختی است که انرژی تمام سلولها را تامین میکند. همچنین انرژی لازم برای تولید پروتئینها و سایر مولکولهای مورد نیاز برای تقویت عضلات و تنظیم متابولیسم را فراهم میکند. ATP با استفاده از یک سری پیچیده از بیوشیمیاییها در میتوکندری، یعنی در “نیروگاه تولید انرژی ایجاد میشود که نمک زیاد منجر به توقف همه این فرآیندها خواهد شد.
این مطالعه به این نتیجه رسیده که پیامدهای سلامتی ناشی از مصرف بیش از حد نمک ممکن است منجر به کمبود انرژی شود و بر عملکرد سیستم ایمنی بدن تاثیر بگذارد که آسیب پذیری آن در برابر بیماری را به طور چشمگیری افزایش میدهد.جدای از این، خوردن غذای شور منجر به افزایش التهاب میشود که ممکن است خطر بیماریهای قلبی عروقی را افزایش دهد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰