خبری از شور و شوق انتخاباتی نیست

گروه سیاسی: کمتر از یک ماه تا سیزدهمین دوره از انتخابات ریاست‌جمهوری باقی مانده است، اما دیگر از آن تب و تاب و شور و شوق مردم در کوچه و خیابان خبری نیست. در این شرایط مسئولان و جناح‌ها همانند گذشته تقصیر را به گردن یکدیگر می‌اندازند و دنبال مقصر می‌گردند. یک فعال سیاسی اصولگرا، […]

گروه سیاسی: کمتر از یک ماه تا سیزدهمین دوره از انتخابات ریاست‌جمهوری باقی مانده است، اما دیگر از آن تب و تاب و شور و شوق مردم در کوچه و خیابان خبری نیست. در این شرایط مسئولان و جناح‌ها همانند گذشته تقصیر را به گردن یکدیگر می‌اندازند و دنبال مقصر می‌گردند.
یک فعال سیاسی اصولگرا، دولت روحانی را مسبب دلسردی مردم نسبت به انتخابات ۱۴۰۰ می‌داند.
ناصر ایمانی درباره انتخابات ۱۴۰۰گفت: به نظر من میزان مشارکت بسیار بسیار ناچیز است. چون فاکتورهایی که در مورد کم بودن مشارکت مردم وجود دارد به خاطر تعدد کاندیداهای ۲ جناح نیست، بلکه به دلایل دیگری مربوط می‌شود که یکی از مهم‌ترین آنها دلسرد شدن مردم برای شرکت در انتخابات است. مساله دلسردی مردم نسبت به انتخابات دلایلی دارد که طی این یک ماه باقی‌مانده آن مسائل مرتفع نمی‌شود. مردم از وضعیت کشور، شکل اداره کشور و وضعیت اقتصادی ناامید شده‌اند و طی کمتر از یک ماه مانده به انتخابات و با تبلیغات و شعار نمی‌شود این ناامیدی را جبران کرد.طبیعی است که مساله مناظره‌ها و تبلیغات تا حدودی تاثیرگذار خواهد بود، اما تغییر چندان جدی‌ای که میزان مشارکت را از ۴۰ درصد به ۷۰ درصد برساند، اتفاق نمی‌افتد.
وی افزود:اصولگراها با برجام مخالف نیستند. انتقادات اصولگرایان، که البته مشخص شد بخش عمده‌ای از آن درست بود، به کم‌دقتی در متن قرارداد برجام، نحوه اجرای برجام و البته امیدواری‌ طرف غربی نسبت به کوتاه آمدن ایران از موضع خود مربوط است. اصولگراها با اصل برجام مشکلی ندارند. هیچ‌ یک از اصولگرایان موافق پابرجا بودن تحریم‌ها و اوضاع بد معیشت مردم نیستند الا یک عده‌ خیلی کمی که البته اصلاً مورد توجه نیستند.
این فعال سیاسی همچنین گفت:جریان‌های اصولگرا همان‌طور که اعلام هم کرده‌اند، عمدتاً کاندیدای مورد قبول‌شان آقای رئیسی خواهد بود. این یک نوع ایجاد وحدت در میان اصولگراهاست. ممکن است برخی از کاندیداهای اصولگرا در روزهای آخر انتخابات به نفع کاندیدای اصلح‌ یعنی آقای رئیسی انصراف بدهند. از این طریق نوعی هم‌نظری میان اصولگرایان درباره شخص آقای رئیسی وجود دارد.  تجربه انتخابات گذشته به ما نشان داد که مردم در لحظات آخر بعضاً تصمیمات خاصی می‌گیرند و اصلاً چنین نیست که بگوییم یک انتخابات تضمین‌شده‌ داریم.