چطور سرعت دستگاههای هوشمند را بالا ببریم؟
یک کارشناس فناوری اطلاعات گفت: حذف برنامههای غیرضروری و پاک کردن حافظه دستگاه از اطلاعات و فایلهای غیرضروری و تکراری، از راههای سرعت بخشیدن و حفظ امنیت در دستگاههای هوشمند است.
علیاصغر زارعی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه برای مرتب کردن و سرعت بخشیدن و حفظ امنیت در دستگاههای هوشمند، توصیههایی وجود دارد، گفت: نکته نخست اینکه باید برنامههای غیرضروری را از دستگاه خود حذف کنید، برای این کار برنامهها و اپلیکیشنهای دستگاه هوشمندتان را بررسی کنید و آنهایی را که ضروی نیستند را حذف کنید با این کار دستگاه شما سبکتر میشود. شما از همه برنامههای موجود در دستگاهتان استفاده نمیکنید، شاید از بعضیهایشان هم بهندرت استفاده کنید و به دلیل اینکه برای شما کاربردی نیستند، به سراغشان نروید. وجود چنین اپلیکیشنهایی بیفایده است و اگر آنها را حذف کنید باعث میشود که فضای خالی بیشتری در دستگاهتان داشته باشید.
این کارشناس مدیریت سیستمهای اطلاعاتی ادامه داد: علاوه بر حذف برنامههای غیرضروری و بیاستفاده، بهتر است حافظه دستگاهتان را از اطلاعات فایلهای غیرضروری و مخصوصاً تکراری، پاک کنید. با این کار، عملکرد دستگاهتان به صورت قابل توجهی افزایش پیدا میکند.
زارعی با بیان اینکه پاکسازی را در شبکههای اجتماعی و پیامرسانها مدنظر داشته باشید، گفت: برای این کار به تنظیمات شبکههای اجتماعی و پیامرسانهایتان سری بزنید و مطمئن شوید تنظیمات امنیتی را فعال کردهاید. برای امنیت بیشتر تاریخچه جستوجو و پیامهای حساس را پاک کرده و تأیید هویت دومرحلهای را برای تک تک حسابهایتان فعال کنید. همچنین مدام قسمت Activity پیامرسانهایتان را چک کنید و مطمئن شوید کسی غیر از خودتان به حساب هایتان دسترسی نداشته باشد.
وی ادامه داد: میتوانید برای افزایش امنیت، فایلهایتان در داخل فضای ذخیرهسازی ابری یا دستگاههای هوشمند و دسکتاپ، آنها را رمزگذاری کنید. نرمافزار AES Cript یک برنامه برای این کار است و همچنین میتوانید در ویندوز ۱۰ و ۱۱، از قابلیت داخلی ویندوز برای رمزگذاری فایلها استفاده کنید. برای حفظ و بالا بردن امنیتتان، رمزهای عبور هم، باید گاهی عوض بشوند. بنابراین پس از پاکسازی، از عوض کردن رمزهای عبورتان غافل نشوید. همچنین از رمزهای قوی استفاده کنید و از رمزهای عبور ساده که همه استفاده میکنند شما استفاده نکنید.
این کارشناس مدیریت سیستمهای اطلاعاتی خاطرنشان کرد: برای عملکرد بهتر مرورگرهایتان، حتماً دادههای و کش آنها را بهصورت منظم پاک کنید. به عنوان مثال پاک کردن کوکیها و کش در مرورگر کروم. همچنین از پاکسازی ایمیلهایتان غافل نشوید، ایمیلهای اضافی را پاک کنید و برای امنیت بیشتر، تأیید هویت دومرحلهای را برای حساب ایمیل خودتان فعال کنید.
زارعی با بیان اینکه مراقب ایمیلهای فیشینگ باشید و روی لینکهای ناشناس کلیک نکنید، افزود: حواستان باشد که فریب ایمیلهای تبلیغاتی را که قصد از بین بردن حریم خصوصی شما و دسترسی به اطلاعات حسابتان را دارند، نخورید و به هیچ عنوان روی لینک پیامهای تبلیغاتی، که از طرف افراد ناشناس برایتان فرستاده میشود، کلیک نکنید. خاطرتان باشد که هکرها و کلاهبردارها در این ایام با روشهای جدید و غیرقابل تصور که حتی شما هم فکرش هم نمیکنید به سراغتان میآیند.
انتهای پیام
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰