فناوری ۶۰ ساله‌ای که حاضر به مردن نیست

با وجود این که تقریبا ۶۰ سال از عمر فکس می‌گذرد، اما مردم همچنان از این دستگاه برای ارسال قراردادها و سایر اطلاعات مهم خود استفاده می‌کنند.

به گزارش ایسنا، یافته‌های یک تحقیق نشان داد با وجود این که فناوری‌ها و دستگاه‌های جدیدتری آمده‌اند، اما دستگاه‌های فکس همچنان پر استفاده مانده‌اند.

طبق گزارش eFax که از ۱۰۰۱ مسئول ارشد IT و تصمیم گیران تجاری در شرکت‌های بزرگ، کوچک و متوسط و سازمانهای بخش دولتی نظرسنجی کرده است، در اکثر این شرکتها (۵۴ درصد) بین شش تا ۵۰ کاربر فکس وجود دارد و یک پنجم مدعی شده‌اند ۵۱ نفر یا بیشتر کاربر فکس در سازمان آنها وجود دارد.

عجیب‌تر این که، بیش از یک سوم (۳۷ درصد) از شرکت کنندگان در این نظرسنجی، اظهار کردند: انتظار دارند که استفاده از فکس در آینده افزایش پیدا کند و ۲۸ درصد هم گفتند استفاده از فکس ادامه پیدا خواهد کرد. تنها ۳۵ درصد پیش بینی کردند که استفاده از دستگاههای فکس کاهش پیدا خواهد کرد.

به نظر می رسد نتایج این نظرسنجی ناشی از این حقیقت است که همه بیش از گذشته، اسناد مهم را به صورت دورنگار ارسال و دریافت می کنند. سال گذشته حدود دو سوم (۶۴ درصد) اعلام کرد که شمار اسناد مهمی که با فکس دریافت کردند، تغییر نکرده یا افزایش پیدا کرده است. در مجموع، یک سوم از شرکت کنندگان در این نظرسنجی، هر روز اسناد مهم را با فکس ارسال و دریافت می‌کنند.

تقریبا نیمی از شرکت کنندگان در این نظرسنجی (۴۵ درصد)، چنین اسنادی را از طریق ایمیل‌هایی که با کلمه عبور محافظت می شوند، به اشتراک می گذارند و ۴۳ درصد از نرم افزار رمزنگاری ایمیل استفاده می کنند. در میان کاربران فکس، ۳۵ درصد از سیستمهای فکس مبتنی بر استفاده می کنند در حالی که ۳۱ درصد از این سیستمها به همراه سیستمهای فکس سنتی استفاده می کنند و ۱۵ درصد از دستگاه فکس قدیمی استفاده می کنند.

طبق بررسی اسنادی که امروز فکس می‌شوند، اکثر اسنادی که از طریق فکس ارسال می‌شوند، قراردادها (۵۶ درصد) بوده و پس از آن توافقهای اجاره (۴۴ درصد)، حسابهای شرکت (۳۱ درصد)، اسناد حساس تجاری (۲۸ درصد) و اسناد حاوی جزییات بانکی حساس (۲۶ درصد) هستند.

بر اساس گزارش وب سایت تِک رادار، اسکات ویلسون، نایب رئیس فروش و خدمات eFax در این باره گفت: فکس با فراهم کردن امکان ارتباط مطمئن و ارسال اسناد مهم، برای بسیاری از شرکت‌ها و کسب و کارشان مهم مانده است.

انتهای پیام