افزایش قیمت گوشت قرمز و ماهی در اردیبهشت
گروه اقتصادی: مرکز آمار ایران اعلام کرد: در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها، اقلام ماهی قزل آلا و گوشت گاو یا گوساله بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.این مرکز تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور در اردیبهشت ۱۴۰۰ را منتشر کرد که […]
در گروه میوه و خشکبار، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به لیمو ترش با ۵،۸ درصد و مغز بادام درختی با ۵.۲ درصد بوده است. همچنین در این گروه خربزه با ۳۸.۳ درصد، هندوانه با ۲۹.۶ درصد، موز با ۱۸.۵ درصد و پرتقال با ۱۷ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.در گروه سبزیجات و حبوبات، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به نخود با ۷،۶ درصد، هویج فرنگی با ۶.۹ درصد، لپه و لوبیا چیتی با ۶ درصد بوده است. همچنین در این گروه اقلام خیار با ۲۲.۸ درصد، بادمجان با ۱۱.۳ درصد و کدو سبز با ۷.۵ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.در گروه قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به نوشابه گازدار با ۷،۹ درصد، قند با ۵.۶ درصد و شکر با ۳،۵ درصد بوده است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰