استفاده از تیک تاک در ارتش آمریکا هشدار گرفت
رگولاتور ارتباطات فدرال آمریکا که در تلاش برای حذف اپلیکیشن تیک تاک از فروشگاههای آنلاین است، هشدار داد اعضای ارتش آمریکا با استفاده از این سرویس شبکه اجتماعی، امنیت ملی را به مخاطره میاندازند.
به گزارش ایسنا، برندن کار، از اعضای جمهوریخواه کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا به کمیسیونی در مجلس نمایندگان این کشور اعلام کرد چندین شاخه ارتش استفاده از تیک تاک در دستگاههای دولتی را ممنوع کرده اند اما تیک تاک به شکل فراگیر در دستگاههای شخصی استفاده میشود.
این مقام آمریکایی گفت: ما به شدت نگران منتقل شدن این اطلاعات به پکن هستیم. دستگاههایی که تیک تاک دارند، مستقیما به پایگاههای ارتش برده میشوند و با بررسی اطلاعات مکان، اطلاعات مربوط به جابهجایی نیروهای ارتش به دست میآید.
گلن گروثمان، نماینده جمهوریخواه از ویسکانسین گفت: ما نمیتوانیم درباره کلاهبرداری از نیروهای باسابقه ارتش صحبت کنیم و به دزدی اطلاعات که در اپلیکیشنهای خارجی مانند تیک تاک انجام میشود، اشاره نکنیم.
مقامات آمریکایی از تیک تاک درباره این که آیا اطلاعات خصوصی شهروندان آمریکایی به مقامات چین داده شده است، سوال کردهاند. برندن کار، ماه گذشته در نامهای از شرکتهای اپل و گوگل خواسته بود اپلیکیشن تیک تاک را از فروشگاههای آنلاین خود حذف کنند.
طبق گزارش بازفید نیوز، اظهارات کارمندان تیک تاک نشان میدهد مهندسان این شرکت در چین، بین سپتامبر ۲۰۲۱ تا ژانویه ۲۰۲۲، به دیتای آمریکایی دسترسی داشتهاند. همان روزی که گزارش بازفید منتشر شد، تیک تاک اعلام کرد ترافیک کاربران آمریکایی خود را به زیرساخت ابری اوراکل منتقل خواهد کرد و اطلاعات خصوصی کاربران آمریکایی را از دیتاسنترهای خود در آمریکا و سنگاپور، به سرورهای ابری اوراکل در آمریکا منتقل میکند.
شو زی، مدیرعامل تیک تاک، در نامهای به تاریخ ۳۰ ژوئن اعلام کرد کارمندان این شرکت در چین که شماری از پروتکلهای امنیت داخلی را پاک میکنند، میتوانند به بعضی از اطلاعات کاربران آمریکایی تیکتاک شامل ویدیوهای عمومی و اظهارنظرها دسترسی داشته باشد. هیچ کدام از این اطلاعات با دولت چین در میان گذاشته نمیشود و مشمول کنترلهای امنیتی دقیق قرار میگیرد.
برندن کار گفت: تیک تاک مانند یک ابزار شنود پیشرفته کار کرده و انبوهی از اطلاعات شخصی و حساس را جمع آوری میکند.
بر اساس گزارش بلومبرگ، کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا بر فروشگاههای اپلیکیشن نظارت نمیکند اما در سالهای اخیر، فعالیت بعضی از شرکتهای مخابراتی چینی در آمریکا را با استناد به ریسکهای امنیتی، ممنوع کرده است.
انتهای پیام
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰