جهش منطقه گلهدار با هنرستانهای تولیدی محقق میشود
کلمه نیوز _ دکتر قدرتالله محمدی، در نشست خبری به مناسبت «روز ملی کارآفرینی و آموزشهای فنی و حرفهای» ضمن تبریک روز ملی کارآفرینی و ترویج آموزشهای فنی حرفهای و کاردانش طی سخنانی اظهار داشت: در ابتدای این نشست لازم است از تلاش های همکارانم در اداره آموزش و پرورش منطقه گله دار به ویژه مدیران، معاونین، سرپرستان، هنرآموزان، هنرجویان تقدیر و تشکر ویژه نمایم، آنان پیشران های مهارت آموزی در منطقه گله دار هستند.
وی افزود: سیاست های توسعه متوازن وزارت آموزش و پرورش و اداره کل آموزش و پرورش استان فارس در سال «۱۴۰۲_۱۴۰۱»، سهم ۴۱درصدی پذیرش هنرجو در هنرستان های منطقه گله دار را پیش بینی کرده است و ما موظف به اجرای این شاخص هستیم.
محمدی در ادامه سخنانش یادآور شدند: منطقه گله دار با توجه به قرار گیری در مثلث مناطق ویژه انرژی پارس جنوبی، فجر جم و پارسیان مهر می بایست تامین کننده نیروی تخصصی این مناطق باشد، که هنرستان های ما تلاش می کنند این نیاز را مرتفع کنند.
معاون آموزشی گفت: یکی از اهداف ما از بزرگداشت هفته جهانی کارآفرینی، ایده دادن و کمک کردن به هنرجویانی است که در مسیر کسب و کار و تولید فعالیت دارند.
وی در ادامه خاطر نشان کردند: اداره آموزش و پرورش منطقه گله دار به عنوان یکی از ادارات غنی در تعدد رشته های فعال با دارا بودن رشته هایی چون ایمنی و آتش نشانی، ابزار دقیق، تعمیر موتور و برق خودرو، برق صنعتی، گرافیک رایانه ای، معماری داخلی، تاسیسات گرمایشی و سرمایشی، کامپیوتر و عکاسی دیجیتال، تلاش دارد علاوه بر توسعه شایستگی های فنی در هنرجویان، آنان را برای ورود به بازار کار واقعی همراهی کند، آنان باید بتوانند در این مسیر به سمت تولید حرکت کنند، که این مهم با تشکیل تعاونی های آموزشگاهی محقق شده است.
هنرجویان باید بتوانند ایدههای خود را به محصول تبدیل کنند و این محصولات را به تولید انبوه برسانند و سپس به بازار ارائه نمایند.
وی با اعلام تولید ۱۲ محصول جدید در هنرستان های منطقه گله دار اعلام داشتند، تقویم رو میزی، دیوار کوب، بتونا، catch pole، گوه های تثبیت نسل اول و دوم، هوز ریل لوله های نواری، انبر مارگیر، کیسه حافظ محیط زیست پتوس، جای دستمال کاغذی مینیاتوری دماوند، دکل lattice مینیمال، مرکز کنترل عملیات آب (کلکتور ) از محصولات تولیدی هنرجویان در شرکت های تعاونی هنرستان های منطقه گله دار است که توانسته اداره آموزش و پرورش منطقه گله دار را یکی از ادارات شاخص در تولید محصول تبدیل کند.
هنرجویان ما توانستهاند علاوه بر تولیدات خاص به ارائه محصولات رشته ای چون تهیه لباس مدارس، طراحی بیلبرد های تبلیغاتی، تولید برنامه های کامپیوتری و گرافیکی و… بپردازند که شاهد فروش آنها نیز هستیم.
محمدی با طرح موضوع نحوه تولید و طراحی محصول، عنوان کردند در طراحی محصول شاخص های مهمی مورد توجه قرار می گیرد که هزینه تولید، کارایی، بهره وری و توجه به نیاز مصرف کننده همچنین زیبایی، تاکید بر حافظت از محیط زیست و صرفه اقتصادی از مهمترین موارد آن است.
در ادامه سرکار خانم موسوی کارشناس آموزش های فنی، حرفه ای و کاردانش، ضمن تبریک روز جهانی کارآفرینی و آموزشهای فنی و حرفهای با تاکید بر لزوم و نیاز جامعه امروز به مهارت آموزی افزودند در دنیای امروز فارغ از نوع و سطح مدرک دانشگاهی به مقدار مهارت توجه ویژه ای می شود و افرادی می توانند مشغول به کار شوند که در مهارت خود شاخص باشند به همین علت است که شاخص تعدد ورود به بازار کار در هنرستان ها بسیار بالاتر از دیگر مدارس است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0