دسترسی ترامپ به فیس بوک و اینستاگرام تا دو سال ممنوع شد
شرکت فیس بوک اعلام کرد ممکن است اجازه دهد حسابهای فیس بوک و اینستاگرام دونالد ترامپ، رییس جمهور سابق آمریکا در ژانویه سال ۲۰۲۳ مجددا فعال شوند.
به گزارش ایسنا، تا آن زمان این شرکت شبکه اجتماعی ریسکی که موافقت با بازگشت ترامپ به فیس بوک و اینستاگرام برای سلامت عمومی دارد را دوباره ارزیابی خواهد کرد.
فیس بوک در یک پست وبلاگ اعلام کرد عوامل بیرونی مانند موارد خشونت، محدودیتها درباره تجمعات مسالمت آمیز و سایر موارد مربوط به ناآرامی مدنی را ارزیابی خواهیم کرد. اگر تشخیص دهیم که همچنان ریسک جدی برای سلامت عمومی وجود دارد، محدودیت دسترسی ترامپ به خدمات این شرکت برای مدت دیگری تمدید خواهد شد و همچنان به ارزیابی خود ادامه می دهیم تا ریسک مذکور کمتر شود.
فیس بوک اعلام کرد اگر ترامپ اجازه پیدا کند به این سرویس برگردد مجازاتهای تصاعدی وجود خواهند داشت که در صورت تحریک به خشونت از سوی ترامپ و نقض مقررات نظارت بر محتوای این شرکت به اجرا گذاشته می شوند.
تعلیق دو ساله حساب ترامپ مانع از استفاده وی از فیس بوک یا اینستاگرام برای ارتباط با هوادارانش تا پس از سال ۲۰۲۲ می شود که میانه دوره انتخاباتی است.
فیس بوک حسابهای ترامپ را پس از حمله ششم ژانویه به ساختمان کنگره تعلیق کرد. این تصمیم فیس بوک جدی ترین اقدام این شرکت علیه ترامپ در دوران ریاست جمهوری چهار ساله اش بود.
فیس بوک ممنوعیت فعالیت ترامپ را چند هفته پیش به هیات نظارتی مستقل خود ارجاع داده بود و اعلام کرده بود با توجه به اهمیت این تعلیق تصور می کنیم مهم باشد که این هیات آن را بررسی کرده و به نظر مستقلی درباره حفظ ممنوعیت مذکور برسد.
هیات نظارتی مستقل فیس بوک در ماه مه تصمیم این شرکت برای تعلیق حسابهای فیس بوک و اینستاگرام ترامپ را تایید کرد اما در تصمیم خود اعلام کرد فیس بوک باید در نحوه مدیریت صحبتهای رهبران سیاسی ارزیابی مجددی داشته باشد و مقررات را به طور شفاف برای عموم تشریح کند و مشخص کند تعلیق این دسته از کاربران تا چه مدت مناسب است.
این شرکت اعلام کرد به این نتیجه رسیده که تعلیق دو ساله برای این که مانع از تکرار خشونتها در آینده از سوی ترامپ و دیگران باشد، مناسب است.
فیس بوک روز جمعه از تغییر چشمگیر در سیاستهای مدیریت محتوا خبر داد و اعلام کرد پستهای سیاستمداران دیگر از مقررات این شرکت در خصوص جلوگیری از پرداختن کاربران به نفرت پراکنی مستثنی نخواهند بود. این شرکت اعلام کرد دیگر محتوایی که توسط سیاستمداران ارسال می شود به عنوان مطالب برخوردار از ارزش خبری و علاقه عمومی در نظر گرفته نمی شود. این به معنای آن است که محتوای ارسال شده از سوی سیاستمداران همانند کاربران عادی تحت نظارت قرار می گیرند.
بر اساس گزارش شبکه سی ان بی سی، این تغییر ۱۸۰ درجه ای از مواضع قبلی فیس بوک به شمار می رود که وعده داده بود آزادی بیان را حفظ کند و مدعی شده بود نباید داور حقیقت بود. به خصوص در وقایع منتهی به انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا، این شرکت تصمیم جنجالی گرفته و به سیاستمداران اجازه داده بود تبلیغاتی در فیس بوک نمایش دهند حتی اگر حاوی اطلاعات نادرست باشند.
انتهای پیام
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰