شایعه هک‌شدن کیف‌پول بیتکوین‌واقعیت داشت؟

گروه اقتصادی: انتشار خبری از هک شدن کیف پول یک گروه تبهکار توسط اف بی آی بازار ارزهای دیجیتالی را به شدت تحت تاثیر قرار داده است.به گزارش ایسنا، وزارت دادگستری آمریکا در روز دوشنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد که اف بی ای با نفوذ به کیف پول یک گروه هکری که اقدام […]

گروه اقتصادی: انتشار خبری از هک شدن کیف پول یک گروه تبهکار توسط اف بی آی بازار ارزهای دیجیتالی را به شدت تحت تاثیر قرار داده است.به گزارش ایسنا، وزارت دادگستری آمریکا در روز دوشنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد که اف بی ای با نفوذ به کیف پول یک گروه هکری که اقدام به حمله به یک شرکت انتقال نفت کرده بودند، موفق شده است مبلغ باج پرداختی به هکرها به صورت بیتکوین به ارزش ۲.۳ میلیون دلار را باز پس بگیرد.  این حمله هکری در ماه می باعث شده بود جریان انتقال انرژی به برخی از ایالت های شرقی دچار وقفه شود.
 

غیرقابل ردیابی بودن و ناشناس باقی ماندن معامله گران بیتکوین همواره از اصلی ترین دلایل محبوبیت این رمزارز در بین معامله گران آن بوده و حالا انتشار این خبر باعث تردید جدی معامله گران نسبت به قابل اطمینان بودن ارزهای دیجیتالی شده است.  ادوارد مویا- کارشناس امور ارزی در موسسه اواندا- گفت: اگر دولت ها بتوانند سرورها را کنترل کنند، به راحتی خواهند فهمید که مقصد بعدی ارزهای دیجیتالی کجاست و این یعنی بیتکوین و سایر ارزهای دیجیتالی، آن طور که در گذشته تصور می شد غیر قابل ردیابی نیستند.  

از زمان انتشار این خبر، بازار ارزهای دیجیتالی دچار ریزش بسیار سنگینی شد و قیمت ها به سطح بسیار پایین هفته قبل برگشت. با این حال برخی از فعالان ارزهای دیجیتالی گفته اند بازیابی بیتکوین ها نه از هک بلاک چین بیتکوین بلکه از طریق نفوذ به سرورها صورت گرفته است. به گفته آن ها بلاک چین کماکان غیرقابل نفوذ باقی مانده است.  
آدام بک در توییتی نوشت: بیتکوین هک نشده است، هیچ کیف پول بیت کوینی هک نشده و این مساله غیر ممکن است. هکرهای رنسوم (که مورد هدف اف بی آی قرار گرفتند) از یک سرور ابری اجاره ای استفاده می کردند که اف بی آی موفق شد کنترل آن را در اختیار گیرد و بیتکوین ها را بازیابی کند. واقعیت امر این بود.