توییتر و فیس بوک برای فعالیت مجوز بگیرند

لیندسی گراهام، سناتور جمهوریخواه منتقد شرکتهای شبکه اجتماعی مانند فیس بوک و توییتر سرگرم کار روی طرحی برای ساماندهی و احتمالا صدور مجوز فعالیت برای این شرکت‌هاست.

به گزارش ایسنا، گراهام بدون اشاره به جزئیات گفت: به همراه سناتور دموکرات الیزابت وارن و سناتور جمهوریخواه جاش هالی سرگرم کار روی طرحی برای این منظور است.

در جلسه‌ای که به بحث درباره نقصهای امنیتی در توییتر اختصاص داشت، گراهام گرفت: این شرکت‌ها اجازه یافته‌اند در سطح بین المللی قدرتمند شوند بدون این که محدودیتی برای آنچه می‌توانند انجام دهند و آنچه نمی‌توانند انجام ندهند، وجود داشته باشد. وی همچنین از این که کمیسیون تجارت فدرال، ابزارهای کمی در مجموعه ابزارهای نظارتی خود برای کنترل این شرکتها دارد، ابراز نگرانی کرد.

این سناتور آمریکایی با بیان این که اگر خودرو برانید، به گواهینامه نیاز دارید و اگر ملکی بفروشید، به مجوز نیاز دارید، گفت: پلتفرم‌های شبکه اجتماعی مجوز ندارند و شما نمی‌توانید از آنها شکایت کنید.

طرح گراهام ممکن است شامل مقرراتی شود که برای محتوایی که شرکتهای شبکه اجتماعی می‌توانند مسدود کنند محدودیت بگذارد و همچنین آنها را ملزم می کند در برابر استفاده مجرمانه از این شبکه‌ها و مداخله خارجی، رویکرد جدی تر داشته باشند.

این اظهارات در جلسه روز سه شنبه کنگره مطرح شد که پیتر زاتکو، مدیر امنیتی سابق توییتر به عنوان شاهد در آن حضور داشت. وی که یک هکر مشهور است و در ژانویه از توییتر اخراج شد، اظهار کرد: بعضی از کارمندان توییتر نگران بودند که دولت چین قادر خواهد بود اطلاعات کاربران این شرکت را جمع کند.

زاتکو پیش از این فاش کرده بود توییتر در خصوص دفاع‌های امنیتی بکار رفته در این شبکه اجتماعی، مقامات آمریکایی را گمراه کرده است. اظهارات وی در جلسه روز سه شنبه در برابر کمیته قضایی سنای آمریکا نشان داد مسائل امنیتی توییتر ممکن است بسیار جدی‌تر از حد تصور بوده باشند. زاتکو مدعی شد توییتر اطلاع یافته بود ماموران دولت چین در این شرکت شبکه اجتماعی کار می‌کنند.

یک سخنگوی توییتر گفت: جلسه کنگره تنها تایید کرد ادعاهای زاتکو مملو از اظهارات ضد و نقیض و نادرست است.

بر اساس گزارش رویترز، به نظر می‌رسد شرکتهای فناوری بزرگ، دوستان کمی در کنگره آمریکا دارند. جمهوریخواهان از این که این شرکتها، صداهای محافظه کاران را خاموش کرده اند، عصبانی هستند و دموکراتها بر این باورند که مداخله خارجی در فیس بوک، به پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ کمک کرد.

انتهای پیام