گودرزی: محدودیت پلتفرم ها برای احیای مشاغل صدها هزار ایرانی رفع شود
نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: راه ادامه حیات طیبه نظام عزتمند حفظ وفاق اجتماعی، یعنی توافق جمعی اعضای ملت و اصول و روش های مشترک و نظم وفاقی برخاسته از این اعتقاد و باور مردم است.
به گزارش ایسنا، حسین گودرزی در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز چهارشنبه (۲۵ آبان) مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بی گمان منشأ اعتراضات اخیر صرف نظر از موج سواری داعشیان و ضد انقلاب، انباشت ناکارآمدی و کج کارکردی حوزه های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است و پیرامون هر یک به فراخور این فرصت اندک و ضرورت تبدیل آن به فرصتی برای تقویت وفاق و انسجام اجتماعی نکاتی عرض می کنم.
وی در ادامه خطاب به جوانان وطن گفت: بیگانگان و در رأس آنان آمریکا و رسانه های غربی هرگز جز پی جویی مطامع و تداوم استعمار خود به دنبال خیر و رستگاری ملت ما نبوده و نیستند. در حوزه اجتماعی به نظر می رسد مهمترین نیاز کشور تکیه بر وفاق اجتماعی و نظم وفاقی برخاسته از قاعده جامعه است. طبق اصل ۶ قانون اساسی، امور کشور باید با اتکا به آرای عمومی و از راه انتخابات اداره شود و امام عظیم الشأن میزان را رای ملت و رهبر فرزانه انقلاب این نظام را مردمسالاری دینی می خوانند. پس راه ادامه حیات طیبه این نظام عزتمند حفظ وفاق اجتماعی، یعنی توافق جمعی اعضای ملت و اصول و روش های مشترک و نظم وفاقی برخاسته از این اعتقاد و باور مردم است.
نماینده مردم دورود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه گروه ها و اقشار مختلف از جوانان، اقوام، مذاهب، زنان و احزاب باید احساس کنند راه ورود آنان برای اداره کشور باز است و جایگاه و نقش خود را در کانون و نه حاشیه نظام احساس کنند، تاکید کرد: در حوزه فرهنگی سیاست گذاری دستگاه فرهنگی و رسانه ای کشور سال هاست ناکارآمدی خود را در مواجهه و اتخاذ سیاست گذاری درست با دوگانه سازی ها در مولفه های هویت بخش ملت یعنی عناصر هویت ملی نشان داده است. روش هایی مانند مقابل یکدیگر قراردادن دو دوره اسلامی و باستان تاریخ ملت ایران و دو قطبی سازی از عناصر مختلف دینی، ایرانی و قومی این ملت، ناخواسته به شکل گیری یک هویت مغشوش و سردرگم بلکه بحران هویت در جامعه به خصوص برای نسل جوان و رخنه در یکپارچگی ملت دامن زده است.
گودرزی افزود: این در حالی است که آخرین راهبرد اندیشکده های نظام سلطه و دستور صادره برای رسانه های غربی چنانکه این روزها در صحبت لو رفته خبرنگار بی.بی.سی شنیدیم، تجزیه ایران از طریق تمرکز بر جدایی خواهی اقوام ایرانی است و با کمرنگ شدن حلقه های پیوند و تعلق خاطر چند هزاره اقوام و ملت ایران ناخواسته در مسیر راهبرد دشمنان وحدت و یکپارچگی حرکت کرده ایم و اکنون زمان گفت و گو و تصمیم برای سیاست گذاری های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی متناسب با واقعیت ها و نیازها است و مهمترین جراحی سخت و شجاعانه این روزها بازکردن دروازه های تصمیم گیری است.
وی در ادامه تاکید کرد: بار دیگر از مسئولین می خواهم محدودیت پلتفرم ها را برای احیای مشاغل صدها هزار ایرانی که در دو ماه گذشته به خیل بیکاران پیوسته یا به سوی فیلترشکن ها کوچ کرده اند و همچنین تبادل اطلاعات و ارتباطات اجتماعی رفع کنند، چنانکه هیچ جامعه ای مانند دین، ملت و انقلاب ما پیام نو و قابل عرضه برای جهانیان و در فضای اجتماعی ندارد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: نسبت به افاضات جدید رئیس جمهور آذربایجان می گویم که نام آذربایجان گویای تبار و ریشه تاریخی قوم آذری آن دیار جدا افتاده از مام میهن است، صفحات شمال غرب ایران نام از آتروپاتگان سردار ایرانی و حاکم ساتراپ ماد صغیر در عصر هخامنشی دارند که مورخان و جغرافیدانان فارسی نویس قرون اولیه اسلامی آتروپاتگان را آذرآبادگان و عربی نویسان آن را آذربایجان نگاشته اند.
نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی در رابطه با مسائل حوزه انتخابیه اش بیان کرد: با تقدیر از ریاست قوه قضائیه، دادستانی کل و تهران، وزیر صمت و ایمیدرو برای راه اندازی فولاد و ذوب آهن ازنا، ضرورت همکاری همه بخش ها تا رسیدن به تولید این شرکت را خواستارم.
وی ضمن تقدیر از وزرای راه و دفاع در تصویب تبدیل و توسعه شهرک مسکونی صنایع دفاع دورود به شهر جدید و واگذاری به مردم نیازمند مسکن، گفت: ضرورت تسریع در این اقدام اساسی را متذکر می شود.
گودرزی در پایان از همه کارآفرینان، سرمایه گذاران و صاحبان ایده و ابتکار برای سفر به پایتخت طبیعت ایران، سرزمین مزیت های کم مانند دورود و ازنا و سرمایه گذاری در بخش های صنعت، کشاورزی، دام، گردشگری، معدن، آب و آبزیان و منطقه ویژه اقتصادی ازنا دعوت کرد.
انتهای پیام
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰