ایلان ماسک در جستوجوی سکاندار برای توییتر
ایلان ماسک اعلام کرد انتظار دارد مدت زمانی که برای توییتر می گذارد را کاهش داده و مدیر جدیدی برای اداره این شرکت شبکه اجتماعی پیدا کند.
به گزارش ایسنا، ماسک این اظهارات را در جلسه دادگاهی در دلاویر برای دفاع در برابر این ادعاها که بسته دستمزد ۵۶ میلیارد دلاری او در شرکت تسلا، بر مبنای اهداف عملکردی بوده که به راحتی حاصل شده و توسط هیات مدیره مطیع تصویب شده است، مطرح کرد.
سرمایه گذاران شرکت تسلا به شدت نگران مدت زمان طولانی هستند که ماسک برای اداره توییتر اختصاص می دهد. مدیرعامل میلیاردر تسلا، دوشنبه هفته جاری اعلام کرد شبها در دفتر مرکزی توییتر در سانفرانسیسکو کار کرده و به کار و خواب در این محل تا زمانی که این پلتفرم شبکه اجتماعی درست شود، ادامه خواهد داد. تمایل ماسک برای کار برای ساعتهای طولانی در لحظههای بحران، بخش شناخته شدهای از برند اوست. اما غوطهور شدن عمیق این میلیاردر در توییتر پس از خرید ۴۴ میلیارد دلاری جنجالی این شرکت شبکه اجتماعی که ماسک در مقطعی تلاش کرد آن را لغو کند، سرمایهگذاران تسلا را نسبت به ظرفیت او برای تمرکز به مسئولیتش به عنوان مدیرعامل ارزشمندترین شرکت خودروسازی جهان نگران کرده است.
ماسک در اظهارات خود در دادگاه گفت: پس از خرید یک شرکت برای سازماندهی مجدد آن، به وقت زیادی در ابتدای کار نیاز است اما انتظار دارم که در نهایت، مدت زمان خود در توییتر را کاهش دهم. وی همچنین تصدیق کرد که بعضی از مهندسان تسلا به ارزیابی تیمهای مهندسی توییتر کمک کرده اند اما گفت: این اقدام به شکل داوطلبانه و پس از ساعت کاری آنها بوده است.
دو هفته نخست حضور ایلان ماسک در توییتر به عنوان مالک جدید این شرکت، همراه با تغییرات سریع و اغتشاش بوده است. ماسک پس از به دست گرفتن کنترل توییتر، به سرعت مدیر عامل و سایر مدیران ارشد این شرکت را اخراج کرد و سپس نیمی از کارمندان را اخراج کرد.
بر اساس گزارش رویترز، ماسک روز چهارشنبه ایمیلی به کارمندان توییتر فرستاد و به آنها اعلام کرد باید تا روز پنج شنبه تصمیم بگیرند می خواهند در این شرکت بمانند و برای ساعتهای طولانی، کار فشرده داشته باشند یا این شرکت را ترک کرده و یک بسته جبرانی سه ماهه دریافت کنند. وی به کارمندان توییتر گفت: هر کسی که تا بعدازظهر پنج شنبه به وقت نیویورک، روی لینکی که تائید می کند “شما می خواهید بخشی از توییتر جدید باشید” کلیک نکند، به منزله آن محسوب می شود که کارش را ترک می کند.
انتهای پیام
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰