سندرومی که گریبان گیر افراد باهوش می‌‎شود

گروه جامعه: یک روانشناس بالینی گفت: مبتلایان به سندروم آسپرگر از بهره هوشی و تمرکز بسیار بالای برخوردار هستند.ناهید کرمانی دکتری مشاوره خانواده و  کودک  اظهار کرد: سندروم آسپرگر یکی ازانواع مشکلات عصب رشدی است که به دو شکل خود را در افراد نشان می‌دهد. افراد مبتلا به این بیماری به دو دسته افراد باهوش […]

گروه جامعه: یک روانشناس بالینی گفت: مبتلایان به سندروم آسپرگر از بهره هوشی و تمرکز بسیار بالای برخوردار هستند.ناهید کرمانی دکتری مشاوره خانواده و  کودک  اظهار کرد: سندروم آسپرگر یکی ازانواع مشکلات عصب رشدی است که به دو شکل خود را در افراد نشان می‌دهد. افراد مبتلا به این بیماری به دو دسته افراد باهوش و افرادی با روابط عمومی ضعیف که در برقراری ارتباط با دیگران مشکل دارند، تقسیم می‌شوند.
 

او افزود: سندروم آسپرگر همان بیماری اوتیسم از نوع خفیف است که در دوران بارداری خانم‌ها به دلایل مختلفی از جمله عفونت‌های دوره بارداری، بیماری تیروئید، مشکلات عصبی و ژنتیکی در جنین بروز می‌کند.این روانشناس بالینی بیان کرد: کودکان مبتلا به این نوع بیماری از بهره هوشی و تمرکز بسیار بالای برخوردار هستند بنابرین در حل مسائل پیچیده و ریاضیات به خوبی عمل می‌کنند.

کرمانی گفت: ازعوارض این بیماری می‌توان به ضعیف بودن روابط اجتماعی، دوری از اجتماعات و بروز رفتار‌های وسواس گونه اشاره کرد که این موضوعات معمولا سبب طرد شدن آن‌ها از جامعه خواهد شد.او افزود: منشا اصلی بروز این بیماری همچنان ناشناخته است، اما برای درمان آن از حواس ۵ گانه استفاده می‌شود در واقع به کمک این روش‌ها عملکرد اجرای مغز تا حد قابل توجهی افزایش و بهبود می‌یابد، زیرا زمانی که عملکرد اجرای مغز بهبود می آید حافظه فعال نیز بهتر عمل می‌کند و در نتیجه تمام این موارد فرد بیمار تعامل و یادگیری بهتری را خواهد داشت.