خطرات باورنکردنی شکستن قولج چیست؟
گروه سلامت: بسیاری از افراد عادت دارند که برای رفع خستگی بدن خود، شکستن قولنج، را انجام می دهند. این عادت، کار چندان درستی نیست، زیرا باعث اسیب های جبران ناپذیری به بدن می شود.علی ترکمان، متخصص ارتوپدی در گفتوگو با خبرگزاری فارس با بیان اینکه صداهایی که در مفاصل ایجاد می شود تقریبا در […]
خود این حرکت (قولنج) که با فشار روی مفصل انجام می شود اگر تکرار و در طولانی مدت استفاده شود می تواند به مفصل آسیب بزند. بنابراین پیشنهاد میکنیم که این کار را انجام ندهند؛ البته انجام آن اگر به ندرت باشد مشکلی ایجاد نمیکند ولی نباید به این قضیه عادت کنیم تا همیشه مجبور باشیم که این کار را انجام دهیم تا احساس راحتی کنیم؛ چون اگر این عادت را ترک کنیم به راحتی و بدون انجام این کار میتوانیم به آن راحتی که مدنظرمان هست، چه از نظر عصبی و چه از نظر وضعیت جسمانی برسیم و دیگر نیازی به قولنج نباشد.
این متخصص ارتوپدی با اشاره به حساس بودن ناحیه گردن در بدن گفت: گردن مهم است؛ به خاطر اینکه نقاط گردن نسبت به ستون فقرات کمری، در ناحیه گردن باریکتر است و اگر فشارهای خیلی زیاد به ناحیه گردن وارد کنیم ممکن است، که به نخاع و ریشههای عصبی هم آسیب بزند. بنابراین در ناحیهی گردن باید حساستر باشیم و بیش تر دقت کنیم.
وی با این که بعضی افراد هستند که در موقع ایستادن یه مقدار قوز می کنند، ادامه داد: در واقع آن انحناهایی که به طور طبیعی در ستون فقرات وجود دارد در این حالت بیش از حد افزایش پیدا میکند یعنی در واقع آن قوزی که به طور طبیعی در ناحیه ستون فقزات پشتی وجود دارد و آن گودی یا فرو رفتگی که به طور طبیعی در ناحیه ستون فقرات کمری وجود دارد، گاهی اوقات افزایش پیدا می کند. اگر ما به طور نرمال ننشینیم و درس نایستیم، ممکن است باعث خستگی عضلات و ستون فقرات شود همین امر منجر شود که فرد این احساس را پیدا کند که باید یک ماساژ بدنی یا قولنج انجام دهد؛ اما برای این کار بهتر است به کلینیک های فیزیوتراپی مراجعه کرد تا با آموزش های صحیح درست ایستادن و درست نشستن آشنا شد.
در واقع صحیح ایستادن و صحیح نشستن پارامترهایی دارد که در کلینیک های فیزیوتراپی آموزش می دهند تا چطور باید به طور صحیح بشینیم و چطور به طور صحیح باید بایستیم؛ یعنی باید عضلات تقویت شوند تا ما بتوانیم آن قامت طبیعی را در موقع نشستن یا راه رفتن یا خوابیدن رعایت کنیم و این ها نیاز دارد که یک سری از گروههای عضلانی همچون عضلات ناحیه شکم، عضلات بین دو کتف، عضلات باستنی حتما تقویت شود تا بتوانیم قامت نرمالی در موقع فعالیتهای روزانه داشته باشیم.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰