نمک دریا، شفابخش یا سرطانزا؟
گروه جامعه: یک متخصص تغذیه گفت: مصرف انواع نمکهای دریا هم به دلیل اینکه حاوی ید نیستند و هم بهدلیل آلودگیها و فلزات سنگینی که دارند، سبب بروز انواع سرطانهای کبد و مثانه میشود و نباید در برنامه غذایی روزانه ما قرار گیرد.دکتر میترا زراتی به ضرورت کاهش مصرف نمک در همه افراد به ویژه […]
این متخصص تغذیه بیان کرد: وجود یُد در بدن برای تولید هورمونهای تیروئیدی که نقش مهمی در متابولیسم بدن و تکامل مغز دارند، ضروری است و نمک خوراکی یکی از مهمترین منابع تأمین یُد مورد نیاز بدن است. البته یُد موجود در نمک زمانی جذب بدن میشود که در آخرین مراحل پخت غذا اضافه شود یعنی اگر در ابتدای پخت اضافه شود، یُد موجود در نمک در اثر حرارت از بین میرود.
زراتی تصریح کرد: مصرف نمکهای دریا هم بهدلیل اینکه حاوی یُد نیستند و هم بهدلیل آلودگیها و فلزات سنگینی که دارند، سبب بروز انواع سرطانهای کبد و مثانه میشود و نباید در برنامه غذایی روزانه ما قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه نمک تصفیهشده یُددار دارای رنگ سفید شفاف تا مات و بلوری شکل باشد، یادآور شد: اصلاح چنین عادتهای غذایی نادرستی میتواند در جلوگیری از بروز بسیاری از بیماریها از جمله انواع سرطانها مؤثر باشد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰