۱۰ماده غذاییگیاهی برایبهبود سلامتکلیه ها
گروه سلامت: بهبود عملکرد کلیه ها به راحتی با مصرف گزینه های غذایی سالم امکان پذیر است. بیش از ۱۰ نوع ماده غذایی گیاهی وجود دارند که منجر به حفظ سلامت این اعضای حیاتی بدن می شوند. ثابت شده که مصرف مواد غذایی پرچرب و پردازش شده یا محصولات حیوانی، استرس زیادی به کلیهها تحمیل […]
گروه سلامت: بهبود عملکرد کلیه ها به راحتی با مصرف گزینه های غذایی سالم امکان پذیر است. بیش از ۱۰ نوع ماده غذایی گیاهی وجود دارند که منجر به حفظ سلامت این اعضای حیاتی بدن می شوند. ثابت شده که مصرف مواد غذایی پرچرب و پردازش شده یا محصولات حیوانی، استرس زیادی به کلیهها تحمیل میکند و منجر به افزایش تولید اسید اوریک توسط کلیهها میشود.بهترین انتخابهای غذایی بر پایه گیاهان برای حفظ عملکرد کلیهها از این قرارند:
فلفل قرمز: سرشار از ویتامین ب ۶، ویتامین آ، اسید فولیک و لیکوپن برای پاک کردن و تصفیه کردن کلیهها است.
جعفری: به عنوان بهترین تمیز کننده کلیه شناخته شده است. جعفری منجر به افزایش حجم ادرار، دفع بیشتر سدیم و افزایش بازجذب پتاسیم میشود.
قاصدک: خاصیت ادرار آور دارد. قاصدک حاوی مقادیر قابل توجهی منیزیم، پتاسیم و دیگر املاح معدنی و ویتامینها برای تقویت عملکرد کلیه و کاهش خطر ابتلا به تشکیل سنگ است.
خیار: مطالعات نشان داده که مصرف خیار به طور منظم، منجر به نظارت بر اسید اوریک بدن و در نتیجه جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه و سنگ مثانه میشود.
کرفس: منجر به ترویج عملکرد سالم و طبیعی کلیهها با از بین بردن سموم بدن میشود.
گشنیز: باعث کاهش خطر تشکیل رسوب در کلیهها میشود. گشنیز برای از بین بردن جیوه، که یک فلز سمی است و منجر به کاهش توانایی کلیهها برای فیلتر کردن سموم و افزایش خطر ابتلا به بیماریهای کلیوی میشود، مفید است.
انواع کلم: حاوی ترکیبات ویژهای هستند که به کبد در خنثی سازی سموم کمک میکنند و بار سموم روی کلیهها را نیز کاهش میدهند. کلمها منبع غنی از ویتامینهای ث، کا، اسید فولیک، و ویتامین ب ۶ هستند و آنهم برای حمایت از سلامت کلیه ها. فیبر موجود در گل کلم به جذب بهتر مواد مغذی کمک میکند و منجر به کهش مقادیر سمومی میشود که به طور معمول از طریق کلیهها برای دفع پردازش میشود.
سیر و پیاز: سبزیجات خانواده پیاز حاوی آلیسین هستند؛ ترکیب قدرتمندی که خواص ضد التهابی باورنکردنی دارد و به مبارزه با عفونت دستگاه ادراری میرود.
سیب: منبع عالی از فیبر است و منجر به خنثی شدن سموم دستگاه گوارش میشود و بار سمی روی کلیهها را کاهش میدهد. سیب همچنین به کاهش کلسترول کمک میکند و با پاک کردن خون، اثرات مفید روی سیستم قلبی عروقی دارد و به کاهش التهاب کمک میکند.
این میوههای خوشرنگ کلید سلامت کلیهها هستند. انواع توتها منجر به کاهش عفونت دستگاه ادراری میشوند و خاصیت ضد التهاب دارند.
فلفل قرمز: سرشار از ویتامین ب ۶، ویتامین آ، اسید فولیک و لیکوپن برای پاک کردن و تصفیه کردن کلیهها است.
جعفری: به عنوان بهترین تمیز کننده کلیه شناخته شده است. جعفری منجر به افزایش حجم ادرار، دفع بیشتر سدیم و افزایش بازجذب پتاسیم میشود.
قاصدک: خاصیت ادرار آور دارد. قاصدک حاوی مقادیر قابل توجهی منیزیم، پتاسیم و دیگر املاح معدنی و ویتامینها برای تقویت عملکرد کلیه و کاهش خطر ابتلا به تشکیل سنگ است.
خیار: مطالعات نشان داده که مصرف خیار به طور منظم، منجر به نظارت بر اسید اوریک بدن و در نتیجه جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه و سنگ مثانه میشود.
کرفس: منجر به ترویج عملکرد سالم و طبیعی کلیهها با از بین بردن سموم بدن میشود.
گشنیز: باعث کاهش خطر تشکیل رسوب در کلیهها میشود. گشنیز برای از بین بردن جیوه، که یک فلز سمی است و منجر به کاهش توانایی کلیهها برای فیلتر کردن سموم و افزایش خطر ابتلا به بیماریهای کلیوی میشود، مفید است.
انواع کلم: حاوی ترکیبات ویژهای هستند که به کبد در خنثی سازی سموم کمک میکنند و بار سموم روی کلیهها را نیز کاهش میدهند. کلمها منبع غنی از ویتامینهای ث، کا، اسید فولیک، و ویتامین ب ۶ هستند و آنهم برای حمایت از سلامت کلیه ها. فیبر موجود در گل کلم به جذب بهتر مواد مغذی کمک میکند و منجر به کهش مقادیر سمومی میشود که به طور معمول از طریق کلیهها برای دفع پردازش میشود.
سیر و پیاز: سبزیجات خانواده پیاز حاوی آلیسین هستند؛ ترکیب قدرتمندی که خواص ضد التهابی باورنکردنی دارد و به مبارزه با عفونت دستگاه ادراری میرود.
سیب: منبع عالی از فیبر است و منجر به خنثی شدن سموم دستگاه گوارش میشود و بار سمی روی کلیهها را کاهش میدهد. سیب همچنین به کاهش کلسترول کمک میکند و با پاک کردن خون، اثرات مفید روی سیستم قلبی عروقی دارد و به کاهش التهاب کمک میکند.
این میوههای خوشرنگ کلید سلامت کلیهها هستند. انواع توتها منجر به کاهش عفونت دستگاه ادراری میشوند و خاصیت ضد التهاب دارند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰