کاهش قدرت ایمنی با مصرف بیش از حد نمک

گروه علم و فناوری:  بسیاری از افراد از عوارض خطرناک مصرف بیش از حد چربی آگاهی دارند و اکنون یک مطالعه به تازگی کشف کرده است که میزان نمکی که می‌خورید می‌تواند شما را در برابر بیماری‌های ناشی از باکتری‌ها (مانند مسمومیت غذایی کشنده) و ویروس‌ها (مانند کرونا) آسیب پذیرتر شود. مطالعه‌ای که اخیراً در […]

گروه علم و فناوری:  بسیاری از افراد از عوارض خطرناک مصرف بیش از حد چربی آگاهی دارند و اکنون یک مطالعه به تازگی کشف کرده است که میزان نمکی که می‌خورید می‌تواند شما را در برابر بیماری‌های ناشی از باکتری‌ها (مانند مسمومیت غذایی کشنده) و ویروس‌ها (مانند کرونا) آسیب پذیرتر شود.
مطالعه‌ای که اخیراً در ژورنال Circulation منتشر شده است، سعی در درک عمیق دانش مطالعه دانشمندان در سال ۲۰۱۵ داشت.
در مطالعه قبلی، تیم تحقیق دریافتند که افزایش مقادیر سدیم در خون بر نحوه آماده شدن نوع خاصی از گلبول‌های سفید برای واکنش هنگام احساس عدم سلامت سلول‌ها تأثیر می‌گذارد. دکتر سابرینا گیزبزگر، عضو انستیتوی زیست شناسی سیستم‌های پزشکی برلین (BIMSB) می‌گوید، حتی در پایان این مطالعه، دانشمندان “هنوز نمی‌دانستند در سلول‌ها چه اتفاقی می‌افتد. “
بنابراین برای مطالعه جدید، تیم گیزبرگر “متابولیسم سلول‌های ایمنی را که در معرض غلظت‌های زیاد نمک قرار گرفته اند” بررسی کردند. گیزبرگر توضیح می‌دهد که این بار آن‌ها بیشتر در مورد تأثیر نمک بر ایمنی بدن، اطلاعات کسب کردند و دریافتند: “نمک، زنجیره تنفسی را مختل می‌کند، سلول‌ها ATP کمتری تولید می‌کنند و اکسیژن کمتری مصرف می‌کنند؛ بنابراین چه مقدار نمک برای خوردن روزانه بی خطر است؟ طبق این مطالعه: “متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند که بزرگسالان مصرف روزانه خود را حداکثر به پنج یا شش گرم محدود کنند. این محاسبه شامل نمکی است که در غذا‌های فرآوری شده پنهان است. “