مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی خوزستان:

بهره برداری سه واحد صنایع تبدیلی و غذایی در خوزستان

خوزستان - این مقام مسئول از راه‌اندازی و بهره‌برداری از سه واحد صنایع تبدیلی و غذایی در شهرهای دزفول، اندیمشک و اهواز خبر داد.

کلمه نیوز – سیدعباس موسوی مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی خوزستان اظهار داشت: این واحدهای تبدیلی و غذایی در زمینه برنجکوبی، تولید انواع خوراک دام، طیور و آبزیان بوده و برای راه اندازی آنان ۵۸۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی و سهم آورده متقاضیان هزینه شده است.

وی ظرفیت تولیدی این واحدهای تبدیلی و فراوری را ۶۶هزار تُن بیان کرد و افزود: با بهره‌برداری از این واحدها ۷۰ فرصت شغلی جدید ایجاد شده است.

خوزستان با وجود آنکه بزرگترین استان تولیدکننده محصولات اساسی و غذایی است ولی از ناکافی بودن صنایع تبدیلی و فرآوری رنج می‌برد و به فراخور تولید محصولات اساسی و پایه، سرمایه گذاری لازم در این بخش صورت نگرفته است.

استان خوزستان با تولیدسالانه ۱۷.۵میلیون تُن محصولات زراعی، باغی، فرآورده‌های دامی، عسل و شیلات معادل ۱۴درصد کل تولیدات بخش کشاورزی کشور را تامین می‌کند.

خوزستان حدود یک میلیون و ۲۵۰هزار هکتار اراضی زیرکشت دارد و در صورت زهکشی، تسطیح اراضی، تامین آب و ساخت شبکه های آبیاری و سرمایه‌گذاری در کشت‌های گلخانه‌ای، امکان افزایش سطح زیرکشت تا ۲.۲ میلیون تُن وجود دارد.