با طب سنتی تپش قلبتان را منظم کنید
گروه سلامت: یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت را در رفع تپش نامنظم قلب و آرامش ذهن موثر دانست.شربت بهارنارنج (بهارنارنج+سنبل الطیب+گلاب+زعفران+عسل) حاوی ویتامینهای A، B، C، E.، D، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، روی (زینک)، اسیدفولیک، فلاونوئیدها، مس، قندساکاروز، فراکتوز، گلوکز، فورانوکومارین، سلنیوم، اسیدآمینه تریپتوفان و … است.این شربت […]
شربت بهارنارنج به علت دارا بودن ویتامینهای A، E. و C. و فلاونوئیدها خاصیت آنتی اکسیدانی دارد، لذا سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از آن در مقابل انواع بیماریها مخصوصا سرطانها محافظت میکند.تقویت سیستم قلبی عروقی و پیشگیری از تپش نامنظم قلب، کنترل قند، فشار و چربی خون، رفع نفخ و باد معده، رفع قولنجهای عصبی، دلشوره، سکسکه و سرگیجه از دیگر خواص این شربت است.
شربت بهارنارنج تاثیر چشمگیری در رفع اختلالات کم توجهی و مهار بیش فعالی کودکان دارد.این شربت باعث کنترل تشنج، افزایش اشتها، کاهش شدت علائم یائسگی از قبیل: گرگرفتگی، رفع سندروم پای بی قرار، تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر و پارکینسون میشود.
از دیگر خواص این شربت تاثیر چشمگیر آن در رفع اختلالاتی ازقبیل وسواس فکری و عملی، رفع کم خونی، سرفه و مشکلات تنفسی از جمله آسم است.وجود اسیدآمینه تریپتوفان در این شربت موجب ساخت هورمون سروتونین در خون و دستگاه گوارش شده و باعث نشاط آوری و مقابله با استرس، اضطراب و افسردگی میشود.
بر اساس تحقیقات صورت گرفته همچنین این شربت سندروم دوران پیش از قاعدگی (PMS) را درمان میکند.مصرف شربت بهارنارنج برای زنان باردار ممنوع است و افرادی که از داروهای آرامبخش و ضدافسردگی استفاده میکنند نباید همزمان از این شربت مصرف کنند؛ زیرا تاثیر دارو را بیشتر میکند؛ بنابراین باید بین مصرف داروهای شیمیایی و شربت بهارنارنج ۲ تا ۳ ساعت فاصله باشد.از این شربت میتوان چهار لیوان در روز و در وعدههای صبح، ظهر، عصر و شب میل کرد.
مواد لازم شربت بهارنارنج (۲ لیتر)
عرق بهارنارنج یک لیتر، گیاه خشک بهارنارنج ۵۰ گرم، عرق سنبل الطیب نیم لیتر، گلاب نیم لیتر، زعفران ۲ تا ۴ گرم، عسل نیم کیلو.
طرز تهیه شربت بهارنارنج:
عرقیجات را با هم ترکیب میکنیم. گیاه خشک بهارنارنج را نیم کوب کرده و داخل عرقیجات میریزیم.اجازه میدهیم ۴ تا ۵ ساعت بماند، سپس ۵ تا ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم میجوشانیم، وقتی حرارت متعادل و در حدود ۵۰ درجه سانتی گراد شد آن را صاف میکنیم، زعفران پودر شده را با عسل ترکیب کرده و به شربت اضافه میکنیم. شربت را هم میزنیم تا قوام بیاید سپس در ظرف شیشهای میریزیم.
طرز تهیه یک لیوان شربت بهارنارنج
برای تهیه یک لیوان از این شربت ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری از شربت را داخل لیوان ریخته و بقیه را آب جوشیده ولرم اضافه میکنیم. شربت آماده میل کردن است.نکته: برای استفاده از این شربت در فصل گرم سال به جای آب جوشیده از آب خنک و چند تکه یخ استفاده میکنیم.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰