هدف نهایی طرح ملی محور امید ، توسعه اقتصادی دانش بنیان برای مردم است
محمد امیر زمانی در جمع خبرنگاران هرمزگان با بیان اینکه به دنبال حل مساله به معنای واقعی هستیم گرچه کار سخت و دشواری است افزود:پس از ۸ ماه تلاش و آسیب شناسی در زمینه پرورش میگو و کشاورزی ،سند مسائل فناور میگو بدست آمدکه جامع ترین سند در حوزه نیازهای صنعت میگو است و به تمامی دستگاه های اجرایی از جمله سازمان شیلات و معاون فناوری ریاست جمهوری ارسال شده و اکنون به عنوان یک نقشه راه در حوزه میگو به ثبت رسید.
وی ادامه داد: در این طرح به دنبال افزایش بهره وری و اشتغالزایی هستیم که مردم را توانمندتر کنیم.
دبیر طرح ملی محور امید با بیان درجامعه مخاطب محوری ما نقش نخبگان بسیار مهم و با اهمیت است گفت : باید به دنبال شبکه سازی بین گروه های جهادی، نخبگان و جامعه هدف باشیم.
زمانی با بیان اینکه در استان هرمزگان در طول پنج سال اگر طرح های پیشنهادی مان عملی شود میزان بهره وری به اندازه پنج برابر درآمد استان در سالجاری خواهد بود، خاطرنشان کرد: در سال های آتی نیز نگاه به اقتصاد دریا محور تداوم خواهد داشت و به هیچ وجه در وضعیت فعلی متوقف نمی شویم.
وی ادامه داد: چهارشنبه اولین رویداد ملی توسعه فناوری و نوآوری امید در هرمزگان برگزار خواهد شد که از دو بخش تشریفات شامل سخنرانی های مسئولان کشوری و استانی و بخش دیگر مذاکرات تجاری رو در رو بین فناور و نهاد حمایتی شکل گرفته که برای ۳۰ مذاکره آمادگی لازم صورت گرفته و در پنج میز انجام خواهد شد.
معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) هرمزگان نیز گفت: بنیاد احسان برای محرومیت زدایی در استان هرمزگان در حال کار است و از ابتدای امسال بیش از ۳۰ میلیارد تومان خدمات محرومیت زدایی صورت گرفته که سبب بهبود وضعیت معیشت مردم خواهد شد.
سجاد امیریان زاده با اشاره به طرح ملی محور امید افزود این طرح توسط بنیاد احسان در استان هرمزگان به صورت پایلوت شروع به کار کرده که در سال نخست بر روی دو بخش میگو و کشاورزی برای افزایش بهره وری با استفاده از فناوری های نوین در حال کار هستیم .
وی ادامه داد: در طرح محور امید شروع کارمان بر روی میگو و کشاورزی بوده و خوشبختانه نتایج درخشانی کسب کردیم و در سال آینده سه تا چهار استان جدید نیزاضافه خواهند شد.
رییس پارک علم و فناوری هرمزگان با بیان اینکه اهداف پارک علم و فناوری با اهداف بنیاد احسان یکی است گفت : کشاورزی و صنایع آبزیان از دیرباز با تاریخچه ما همخوانی دارد اما بهره وری در این دو حوزه پایین است.
علیرضا نصیری تصریح کرد: همین امسال صنعت میگو در هرمزگان تلفات زیادی داشت و ضرر و زیان زیادی به فعالین این حوزه وارد کرد که مهمترین عامل آن عدم استفاده از کارشناسان امر و فناوری های نوین است.
وی با بیان اینکه رویکرد امسال پارکعلم و فناوری نیاز محوری است تصریح کرد: براساس نیازهای بازار استان شرکت هایدانش بنیان و فناور را شکل می دهیم و با این رویکرد نیازهای استان استحصال شد و استقبال خوبی نیز صورت گرفت.
رییس پارک علم و فناوری هرمزگان با اشاره به اینکه نیاز است شرکت سازی و کسب و کار سازی شود گفت: در آینده پسا رویداد را به منصه ظهور خواهیم گذاشت که منجر به اشتغال و بهبود وضعیت زندگی مردم خواهد شد.
انتهای پیام/
خبرنگار : شهین صادقی
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰