با بهترین راهکار برای صافی کف پا آشنا شوید
گروه سلامت: بیش ترین عوارض صافی کف پا، برای بانوان است آن هم هنگامی که کفش های پاشنه بلند می پوشند و وقوس کمرشان بیشترین آسیب را می بیند و به انگشتان پا هم فشار زیادی وارد می شود.علی ترکمان ، متخصص ارتوپدی در رادیو سلامت گفت: در ناحیه کف پا، دو تا قوس داریم. […]
وی ادامه داد: یک قوس هم در ناحیه خود قاعده انگشت ها داریم که عمود بر این قوص طولی است این قوس ها خاصیت فنریت دارند در ناحیه کف پا ایجاد می شود که وقتی فرد روی زمین راه می رود و فشار می آورد فشار کمتری به ناحیه کف پا وارد شود و فشار تقسیم می شود و خستگی، درد و ناراحتی در ناحیه کف پا در پیاده روی های طولانی ایجاد نشود.
این متخصص ارتوپدی در ادامه افزود: افرادی که صافی کف پا دارند این دو تا قوس را یا کمتر از حد معمول دارند یا اصلا ندارند و ناحیه کف پا کلا روی زمین است و فنریت ندارند و این ها طولانی مدت پیاده روی می کنند احساس خستگی در کف و ساق پا ایجاد می شود.
وی بیان کرد: قوس کف پا تا سن ده سالگی شکل می گیرد و به طور دقیق فردی که در سن پنج شش سالگی هست یا زیر ده سال است آیا در آینده چه وضعیتی پیدا می کند و تا ده سالگی قوس ها شکل پیدا می کنند.
دکتر ترکمان در پاسخ به این پرسش که علت صافی کف پا چیست؟، بیان کرد: قالبا افرادی که صافی کف پا دارند کل مفاصلشان اصولا از حالت عادی نرم تر است. نرم و شل بودن مفاصلشان اکثرا به این حالت است که قالبا ریشه ژنتیکی است و بیماری محسوب نمی شود.
وی در خصوص درمان صافی کف پا گفت: درمان قطعی ندارد و ساختار بدنی افراد به این شکل است. البته در موارد شدید عمل جراحی انجام می شود و یکسری تغییرات روی استخوان های مچ پا انجام می شود که زاویه و شکل استخوان ها را تغییر داد و تاندون ها باید عوض شود؛ ولی قالبا به صورت روتین نیست.این متخصص ارتوپدی در پایان اظهارداشت: در حالت روتین، از کفی های طبی پا استفاده می شود. کفش های ورزشی و قوس دار مناسب ترین کفش برای افرادی است که صافی کف پا دارند. کفی و کفش ها هم درمان نیست و فقط جلوگیری از عوارض است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰