پیشبینی بازار ارز
گروه اقتصادی: با توجه به روند صعودی قیمتها در بازار ارز، یک صراف ضمن بیان اینکه کاهش عرضه در سامانه نیما تاثیر قابل توجهی بر افزایش قیمتها داشته است، پیش بینی و تحلیل خود را از آینده این بازار مطرح کرد.یک فعال بازار ارز درباره وضعیت فعلی قیمتها در بازار ارز اظهار کرد: پیش از […]
این صراف در ادامه بیان کرد: در صورت به نتیجه رسیدن اخبار مثبت برجامی، خریداران ارز فروشنده میشوند و واردکنندگان برای خرید ارز دست نگه میدارند. اختلاف قیمتها در بازار آزاد و صرافیها تقریبا ۳۰۰ تا ۵۰۰ تومان است و بازار متشکل ارزی قیمتهای خود را بالا برده است تا این فاصله زیاد نشود که دلالان از این وضعیت سوءاستفاده کنند اما با این وجود همچنان تقاضا برای ارز وجود دارد.
وی با بیان اینکه بانک مرکزی پیش از این نیز سیاست ارزپاشی نداشته است، گفت: ارزپاشی از طریق عرضه ارز صادرکنندگان در سامانه نیما صورت میگیرد و منابع بانک مرکزی نیز مربوط به خزانه است و به راحتی نمیتواند آن منابع را به بازار تزریق کند. فعالان بازار شواهدی از ارزپاشی نمیبینند، زیرا در صورت ارزپاشی باید شاهد افزایش عرضه ارز با قیمت پایین در سامانه نیما یا بازار متشکل ارزی باشیم که اکنون این موارد مشاهده نمیشود.
این فعال بازار ارز درباره گفته اخیر رئیس جمهور مبنی براینکه در صورت نبود تحریمها قیمت دلار ۵۰۰۰ تومان میشد، توضیح داد: افزایش قیمت ارز میتواند تا حدودی به تولید و صادرات کمک کند اما افزایش بیش از اندازه آن هم آسیب زاست. از سوی دیگر، با توجه تورم سالانه و روند افزایش قیمت دلار در دورههای مختلف نمیتوان گفت که دلار در نبود تحریمها به ۵۰۰۰ تومان میرسید بلکه ۱۵ تا ۲۰ هزار تومان میشد، زیرا تبادلات و تورم موجود در کشور بر افزایش قیمت دلار تاثیر میگذارد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰