«سیاه دانه» بسیار پُرخاصیت و شفابخش است
گروه سلامت: «سیاه دانه» هرچند جزو گیاهان دارویی است که این روزها زیاد مصرف نمیشود اما این دانههای ریز، بسیار پُرخاصیت و شفابخش هستند.به گزارش بهداشت نیوز، سیاه دانه با نام علمی Nigella sativa دارای مادهای موسوم به «نیگلون» است در بدن آنتیهیستامین که نوعی ماده ضدآلرژی است، تولید میکند و در معالجه آسم بسیار موثر است. […]
سیاه دانه همچنین دارای ۸۴ درصد اسیدهای چرب مانند اسید «لینولئیک» و روغنهای فراری است که این روغنها خاصیت ضد باکتری و ضد قارچ دارند. سیاه دانه در عین حال دارای طبع گرم و خشک است. در این مقاله از بین خواص بیشمار این دانههای ریز و مفید به ذکر چند نمونه از مهمترین آنها بسنده میکنیم:
– سیاهدانه بادشکن و ضدنفخ است.
– از کرم خوردگی دندان جلوگیری میکند.
– شیر زنان شیرده را زیاد میکند.
– سیاه دانه ادرارآور است.
– در تقویت عمومی بدن تاثیر دارد.
– حالت تهوع را رفع میکند.
– خون را پاکسازی میکند.
– یبوست را درمان میکند.
– رطوبت بدن را از بین میبرد.
– بدن را گرم میکند.
– برای درمان سرفه مفید است.
– در بهبود ناراحتیهای تنفسی تاثیر دارد.
– مصرف آن به همراه سرکه در دفع کرم و انگل موثر است.
– بخور سیاه دانه حشرات را فراری میدهد.
با این حال از آنجا که سیاه دانه گرم و خشک است بنابراین گرممزاجان نباید در مصرف آن افراط کنند زیرا باعث ورم، درد و گرفتگی گلو میشود. هچنین مصرف زیاد آن برای کلیه مضر است و توصیه میشود که با کتیرا خورده شود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰