با این روش ساده از سیاه شدن موز جلوگیری کنید

گروه سلامت:  آگاهی چیز خوبی است، اینجاست که یک کدبانوی واقعی معرفی می‌شود؛ کدبانویی که از الف تا ی آشپزی را می‌داند و وقتی پای اجاق گاز می‌ایستد، با خیال راحت مشغول کارش می‌شود. اما بعضی‌ها هم هستند که با نگرانی وارد آشپزخانه می‌شوند. نداشتن یک‌سری نکات ریز ناراحتشان می کند و تمرکز را از […]

گروه سلامت:  آگاهی چیز خوبی است، اینجاست که یک کدبانوی واقعی معرفی می‌شود؛ کدبانویی که از الف تا ی آشپزی را می‌داند و وقتی پای اجاق گاز می‌ایستد، با خیال راحت مشغول کارش می‌شود. اما بعضی‌ها هم هستند که با نگرانی وارد آشپزخانه می‌شوند. نداشتن یک‌سری نکات ریز ناراحتشان می کند و تمرکز را از آنها می‌گیرد. این صفحه مخصوص کدبانوهای نگران است؛ آنهایی که نداشتن یک‌سری نکات کلافه‌شان کرده است. اینجا جایی است که جواب‌هایتان را در اسرع وقت می‌گیرید. شما از ما سوال بپرسید، کارشناسان ما به شما جواب می‌دهند.  

درست است، درآوردن مغز گردو کار خیلی سختی است، چه کار باید کرد تا مغز گردو دست‌نخورده و سالم از پوسته‌اش خارج شود؟ اول پوست سبز گردو را از آن جدا می‌کنید و بعد گردوها را یک روز در آب‌نمک غلیظ خیس می‌کنید. بعد از یک روز پوسته سفت و سخت گرد و  نرم می‌شود و راحت می‌شکند؛ طوری‌که مغزش سالم می‌ماند و با فشار دست و با کمک چاقو بیرون می‌آید. البته این روزها گردوشکن‌های جدیدی به بازار آمده که کارها را خیلی راحت کرده است. 

ماهی‌ یخ‌زده را که از فریزر بیرون می‌آوریم، تازگی‌اش را از دست داده و طعم و مزه‌اش مثل ماهی تازه نیست، همین باعث می‌شود که نتوانیم درست و حسابی از ماهی‌های داخل فریزر استفاده کنیم. چه کار باید کرد تا ماهی‌ها دوباره تازه شوند؟شیر. از کارهایی که شیر می‌کند غافل نشوید. ماهی یخ‌زده را درون ظرف شیر خیس کنید. بعد از یک ساعت، یک ماهی تازه دارید که انگار همین حالا از آب گرفته‌اید. البته اگر دوست ندارید ماهی‌تان مزه شیر را بگیرد، بعد از اینکه تازه شد، با آب ولرم ماهی را بشویید و بعد با یک پارچه آبش را بگیرید. ماهی برای سرخ شدن آماده است.

حشرات ریز سیاه‌رنگ داخل برگ‌های کاهو خیلی آزاردهنده‌اند. آنها را کمی زیر آب می‌گیریم ولی همان طور سفت و سخت سرجایشان چسبیده‌اند. چه کار باید کرد تا از شر این حشرات خلاص شد؟کاهوها را برگ برگ کرده و در یک ظرف بزرگ خیس کنید. بعد از چند دقیقه یک قاشق غذاخوری سرکه و یک قاشق چای‌خوری نمک به آنها اضافه کنید. بعد از نیم ساعت هیچ خبری از حشرات موذی نیست و با خیال راحت می‌توانید از کاهوها استفاده کنید.

برای اینکه تخم‌مرغ آب‌پز ترک نخورد چه‌کار باید بکنیم؟
برای این کار دو راه دارید؛ اول اینکه یک لیموی تازه را از وسط دو نیم کنید و روی پوسته تخم‌مرغ‌ها بمالید و  دوم، قبل از اینکه تخم‌مرغ‌ها را داخل آب بگذارید یک قاشق سرکه درون آب بریزید. نمک هم بریزید تا دیگر خیالتان راحت باشد که تخم‌مرغ‌هایتان نمی‌شکنند.

گوشت که می‌سوزد، بدترین اتفاق در آشپزخانه رخ می‌دهد. دیگر وقتی برای غذا درست کردن نیست، با گوشت سوخته روی دست مانده‌مان چه کار باید بکنیم؟اول خونسردی‌تان را حفظ کنید. بعد حوله تمیزی را در آب گرم خیس کنید و آب آن را بگیرید، پس از آن گوشت سوخته را در آن بپیچید و بگذارید پنج دقیقه در حوله بماند. بعد از پنج دقیقه گوشت را از حوله خارج کنید و پوسته سوخته شده را با چاقو بتراشید. گوشت تر و تازه می‌شود؛ نه بوی سوختگی می‌دهد و نه قیافه‌اش به سوخته‌ها می‌خورد.  

همیشه برای جدا کردن پوست بادام مشکل داریم. چه‌کار باید کرد که یک بادام پوست‌کنده سالم داشته باشیم؟
خیلی کار سختی نیست. فقط بادام‌ها را دو دقیقه در آب‌جوش قرار دهید و بعد، از آب جوش درآورده و در ظرف آب سرد بریزید. حالا خیلی راحت می‌توانید پوست آنها را بکنید.  زرده تخم‌مرغ آب‌پز شده بعد از چند دقیقه خاکستری یا سیاه می‌شود، آیا می‌شود زرده‌ها را با این رنگ مصرف کرد؟ برای سلامتی ضرر ندارد؟ بعضی‌ها می‌گویند باید زرده‌ها را بیرون ریخت.

نگران نباشید. زرده‌ تخم‌مرغ آب‌پز شده بعد از اینکه از سفیده جدا می‌شود در هوای باز ترکیبی به نام «سولفور آهن» می‌سازد که مصرفش اصلا مضر نیست. فقط رنگش تغییر می‌کند؛ خودش همان زرده است. چرا موز را وقتی در یخچال می‌گذاریم بعد از یک روز سیاه می‌شود و تغییر شکل می‌دهد؟ چه کار می‌شود کرد که موزها مثل روز اولشان سالم و سرحال بمانند؟

برای اینکه موز سالم و سرحال داشته باشید، آنها در فویل آلومینیومی بپیچید و سپس در یخچال بگذارید. هر وقت که می‌خواهید استفاده کنید فویل را باز کنید و دوباره آن را ببندید. تا چند روز موزهای زردرنگ مهمان یخچال‌های شما هستند.اگر موزی که خریداری کرده اید بیش از حد رسیده است و به آن نیاز ندارید، آن را در فریزر قرار دهید وهر وقت که خواستید ارز فریززر بیرون بیاورید، سالم و تازه است.

برای اینکه راحت پوست تخم مرغ آب‌پز را جدا کنید بعد از جوشیدن حدود یک دقیقه آنها را زیر آب سرد نگه دارید، پوست‌ها راحت و به هم متصل جدا می‌شوند.اگر کاهوهای شما پلاسیده شده برای زنده کردن دوباره اش می توانید کاهوها را در یک ظرف خیس کنید و کمی آب لیمو روی آن بریزید و چند ساعت در یخچال بگذارید.