برگزاری تور خبری بازدید از شرکت صنایع روغن نباتی حیات هرمزگان /روغن حیات دارای استاندارد های GMP های عمومی و تخصصی

بدون تامین ایمنی و سلامت موادغذایی، امنیت غذایی برقرار نمی‌شود بنابراین مخاطراتی که از طریق موادغذایی منتقل می شود می‌تواند سبب بروز بیماری در مصرف‌کنندگان شود و این امر از جنبه تامین و برقراری امنیت‌غذایی نیز بسیار حائز اهمیت است. چربیها و روغن ها از مهمترین اجزای تشکیل دهنده غذای انسان به شمار می روند. […]

بدون تامین ایمنی و سلامت موادغذایی، امنیت غذایی برقرار نمی‌شود بنابراین مخاطراتی که از طریق موادغذایی منتقل می شود می‌تواند سبب بروز بیماری در مصرف‌کنندگان شود و این امر از جنبه تامین و برقراری امنیت‌غذایی نیز بسیار حائز اهمیت است.

چربیها و روغن ها از مهمترین اجزای تشکیل دهنده غذای انسان به شمار می روند. همه ما هر روز مقادیری از این ماده غذایی را مصرف می آنیم. چربیها در تمام سلولها و بافتهای بدن وجود دارند و نقشی حیاتی در غشای سلولی ایفا می آنند

نقش روغن ها و چربی ها در تغذیه انسان یکی از مهمترین زمینه های مورد بررسی در علم تغذیه است.

زیرا اهمیت این گروه از مواد غذایی به­ گونه ­ای است که نه تنها از ­دیدگاه سلامت بلکه از جنبه­- های تجارت جهانی نیز اهمیت فوق­العاده­ای دارد از همین رو در ششمین روز از هفته سلامت و به همت دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان  ،خبرنگاران حوزه سلامت استان از شرکت صنایع روغن نباتی حیات هرمزگان بعنوان کارخانه تولید محصولات سالم و سلامت محور واقع در شهرک صنعتی شماره یک بندرعباس بازدید کردند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: تور خبرنگاری با هماهنگی و همکاری معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بازدید از شرکت صنایع روغن نباتی حیات هرمزگان برگزار شد.
دکتر فاطمه نوروزیان افزود: در بازدید از شرکت صنایع روغن نباتی حیات هرمزگان، خبرنگاران با خط تولید روغن نباتی آشنا شدند. همچنین از نحوه تولید گالن های پلاستیکی و قوطی های فلزی برای بسته بندی محصولات تولیدی بازدید کردند.
مدیر کارخانه روغن نباتی حیات هرمزگان  در این بازدید گفت: حیات در ادبیات فارسی، زندگی نام گرفته است و استفاده از واژه حیات در محصولات تولیدی زندگی و پسوند هرمزگان، انتصاب و محل استقرار این کارخانه در بندرعباس را تداعی می کند.


مهندس میگلی اظهار کرد: این کارخانه در بندرعباس با استفاده از تکنولوژی روز اروپا و شرکت های معتبر و بزرگ ایرانی با ظرفیت حدود ۱۵۰ تن در شبانه روز در سال ۱۳۸۹ با سرمایه اولیه‌ ۲۰ میلیارد تومان مورد بهره‌برداری قرار گرفت و از آن تاریخ با اشتغال حدود ۴۰۰ نفر بطور مستقیم و هزاران نفر غیرمستقیم در شهرک صنعتی شماره یک بندرعباس در خدمت هموطنان عزیز ایرانی بوده و خواهد بود.


معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان  نیز در حاشیه این بازدید و در جمع خبرنگاران گفت: کارشناسان مجرب معاونت غذا و دارو در راستای نظارت بر تهیه و توزیع مواد غذایی سالم بازدید های دوره ای از کارخانجات و کارگاه‌های تولید مواد غذایی در سطح استان دارند.
دکتر حسین قاسمی بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان دارای یک آزمایشگاه کنترل غذا و دارو است که امسال برای تعیین بقایای سموم دفع آفات نباتی به دستگاه پیشرفته جی سی مس (GC-Mass) مجهز شد.


وی ابراز کرد: اقدامات بسیار خوبی در بحث بازدید ها و نظارت دقیق توسط کارشناسان و بازرسان معاونت غذا و دارو در سطح استان صورت می گیرد تا با اطمینان خاطر غذایی که در سفره ما قرار دارد را بعنوان یک غذای سالم مصرف کنیم.
وی ابراز کرد: روغن تولیدی کارخانه حیات بندرعباس مطابق با استانداردهای سازمان غذا و دارو است. این واحد تولیدی با داشتن استاندارد های GMP های عمومی و تخصصی  محصولاتی سالم به بازارهای داخلی و خارجی عرضه می کند.


لازم به ذکر است؛ براساس نظارت‌ های دقیق بازرسان معاونت غذا و دارو و اخلاق مدار بودن صاحبان و کارکنان کارخانجات تولیدی استان، محصولات و مواد غذایی تولیدی آنان بعنوان تولیدات نمونه استانی و کشوری معرفی می شوند.

پایان خبر/

خبرنگار : شهین صادقی