برگزاری تور خبری بازدید از شرکت صنایع روغن نباتی حیات هرمزگان /روغن حیات دارای استاندارد های GMP های عمومی و تخصصی
بدون تامین ایمنی و سلامت موادغذایی، امنیت غذایی برقرار نمیشود بنابراین مخاطراتی که از طریق موادغذایی منتقل می شود میتواند سبب بروز بیماری در مصرفکنندگان شود و این امر از جنبه تامین و برقراری امنیتغذایی نیز بسیار حائز اهمیت است.
چربیها و روغن ها از مهمترین اجزای تشکیل دهنده غذای انسان به شمار می روند. همه ما هر روز مقادیری از این ماده غذایی را مصرف می آنیم. چربیها در تمام سلولها و بافتهای بدن وجود دارند و نقشی حیاتی در غشای سلولی ایفا می آنند
نقش روغن ها و چربی ها در تغذیه انسان یکی از مهمترین زمینه های مورد بررسی در علم تغذیه است.
زیرا اهمیت این گروه از مواد غذایی به گونه ای است که نه تنها از دیدگاه سلامت بلکه از جنبه- های تجارت جهانی نیز اهمیت فوقالعادهای دارد از همین رو در ششمین روز از هفته سلامت و به همت دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ،خبرنگاران حوزه سلامت استان از شرکت صنایع روغن نباتی حیات هرمزگان بعنوان کارخانه تولید محصولات سالم و سلامت محور واقع در شهرک صنعتی شماره یک بندرعباس بازدید کردند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: تور خبرنگاری با هماهنگی و همکاری معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بازدید از شرکت صنایع روغن نباتی حیات هرمزگان برگزار شد.
دکتر فاطمه نوروزیان افزود: در بازدید از شرکت صنایع روغن نباتی حیات هرمزگان، خبرنگاران با خط تولید روغن نباتی آشنا شدند. همچنین از نحوه تولید گالن های پلاستیکی و قوطی های فلزی برای بسته بندی محصولات تولیدی بازدید کردند.
مدیر کارخانه روغن نباتی حیات هرمزگان در این بازدید گفت: حیات در ادبیات فارسی، زندگی نام گرفته است و استفاده از واژه حیات در محصولات تولیدی زندگی و پسوند هرمزگان، انتصاب و محل استقرار این کارخانه در بندرعباس را تداعی می کند.
مهندس میگلی اظهار کرد: این کارخانه در بندرعباس با استفاده از تکنولوژی روز اروپا و شرکت های معتبر و بزرگ ایرانی با ظرفیت حدود ۱۵۰ تن در شبانه روز در سال ۱۳۸۹ با سرمایه اولیه ۲۰ میلیارد تومان مورد بهرهبرداری قرار گرفت و از آن تاریخ با اشتغال حدود ۴۰۰ نفر بطور مستقیم و هزاران نفر غیرمستقیم در شهرک صنعتی شماره یک بندرعباس در خدمت هموطنان عزیز ایرانی بوده و خواهد بود.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز در حاشیه این بازدید و در جمع خبرنگاران گفت: کارشناسان مجرب معاونت غذا و دارو در راستای نظارت بر تهیه و توزیع مواد غذایی سالم بازدید های دوره ای از کارخانجات و کارگاههای تولید مواد غذایی در سطح استان دارند.
دکتر حسین قاسمی بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان دارای یک آزمایشگاه کنترل غذا و دارو است که امسال برای تعیین بقایای سموم دفع آفات نباتی به دستگاه پیشرفته جی سی مس (GC-Mass) مجهز شد.
وی ابراز کرد: اقدامات بسیار خوبی در بحث بازدید ها و نظارت دقیق توسط کارشناسان و بازرسان معاونت غذا و دارو در سطح استان صورت می گیرد تا با اطمینان خاطر غذایی که در سفره ما قرار دارد را بعنوان یک غذای سالم مصرف کنیم.
وی ابراز کرد: روغن تولیدی کارخانه حیات بندرعباس مطابق با استانداردهای سازمان غذا و دارو است. این واحد تولیدی با داشتن استاندارد های GMP های عمومی و تخصصی محصولاتی سالم به بازارهای داخلی و خارجی عرضه می کند.
لازم به ذکر است؛ براساس نظارت های دقیق بازرسان معاونت غذا و دارو و اخلاق مدار بودن صاحبان و کارکنان کارخانجات تولیدی استان، محصولات و مواد غذایی تولیدی آنان بعنوان تولیدات نمونه استانی و کشوری معرفی می شوند.
پایان خبر/
خبرنگار : شهین صادقی
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰