۴ عارضه خطرناک مصرف تخم مرغ
گروه سلامت:سالهاست که تخم مرغ بهعنوان یک غذای کامل و مقوی شناخته میشود. هرچند که یافتههای علمی نشان میدهند که مصرف زیاد از حد هر ماده غذایی ممکن است عوارض جانبی و مضراتی برای بدن داشته باشد. تخم مرغ یک غذای کمکالری است که هر یک عدد آن حاوی ۶ گرم پروتئین است. همچنین […]
در ادامه به چهار عارضه جانبی ناشی از زیادهروی در مصرف تخم مرغ اشاره میشود:
۱. بالا رفتن کلسترول خون
تخم مرغ طبیعتاً حاوی مقادیر بالایی کلسترول است و بحثهای زیادی بر سر این موضوع وجود دارد که تخم مرغ باعث افزایش کلسترول میشود یا نه. اگرچه برای چندین دهه، کارشناسان معتقد بودند که کلسترول موجود در زرده تخم مرغ به طور مستقیم در افزایش کلسترول در خون نقش دارد، اما امروزه تحقیقات نشان میدهد که با مصرف مواد غذایی متنوع مانند سبزیجات در کنار تخم مرغ میتوان این مسئله را کنترل کرد.
۲. افزایش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی
شاید مصرف یک تخم مرغ در روز خیلی در ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی مؤثر نباشد، اما زیادهروی در مصرف این ماده غذایی حتماً سلامت قلب را تهدید میکند. یک مطالعه در سال ۲۰۱۹ نشان داد که خوردن بیش از ۳۰۰ میلی گرم کلسترول در روز، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را ۱۷ درصد و خطر مرگ را ۱۸ درصد افزایش میدهد.
۳. اضافه وزن
اگر خوردن تخم مرغ برای وعده صبحانه به یک عادت روزانه تبدیل شود، ممکن است با افزایش وزن مواجه شوید. برای حفظ سلامتی و وزن مطلوب سعی کنید مواد غذایی مغذی مانند اسفناج، فلفل دلمهای یا گوجهفرنگی و انگور را در کنار تخم مرغ مصرف کنید. همچنین میتوانید برای پخت تخم مرغ، از چربیهای مفید مانند روغن زیتون استفاده کنید.
۴. افزایش خطر ابتلا به دیابت
این احتمال وجود دارد که خوردن مقادیر زیاد تخم مرغ خطر ابتلا به بیماریهای مزمنی مانند دیابت را افزایش دهد. مطالعهای که در سال ۲۰۰۹ در مجله Diabetes Care منتشر شد، نشان داد افرادی که بیش از هفت تخم مرغ در هفته میخوردند (نسبت به کسانی که تخم مرغ کمتری مصرف میکردند)، بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ بودند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰