هوش مصنوعی فناوریهای پزشکی را متحول کرده است
دکتر غلامعلی جاودان افزود: امروزه هوش مصنوعی در علوم پزشکی پایه در مطب ها، در درمان بیماران از جمله بیماران قلب و عروق و در حوزه های مختلف بهداشت و درمان استفاده می شود.
وی با اشاره به برنامه های دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در درمان بیماران با پزشکی از راه دور بیان کرد: طرح ویزیت و درمان بیماران از راه دور تحت عنوان تله مدیسین یا (دوراپزشکی) در استان هرمزگان در منطقه لیردف شهرستان جاسک با همکاری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دانشگاه علوم پزشکی هوشمند و استانداری هرمزگان در حال اجراست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان عنوان کرد: بدون تردید در مناطق دور دست استفاده از ظرفیت های نرم افزاری با استفاده از پزشکی از راه دور بسیار کمک کننده است؛ بطور مثال در مناطقی که امکان حضور پزشک متخصص وجود ندارد با استفاده از این علم و فناوری می توان خدمات پزشکی را ارائه داد.
وی اظهار کرد: با توجه به اینکه در استان هرمزگان جزایر متعددی وجود دارد و از ۱۴ جزیره موجود در آن ۱۰ جزیره مسکونی است؛ استفاده از این قابلیت و خدمت نقش مهمی در تعالی خدمات سلامت محور دارد.
دکتر جاودان تصریح کرد: هوش مصنوعی حوزه بسیار مهم در کشور و در حوزه سلامت است. تا کنون سرمایه گذاریهای زیادی در حوزه هوش مصنوعی انجام شده است.
وی با اشاره به محورهای اصلی این گنگره خاطرنشان کرد: بحث سیاستگذاری هوش مصنوعی در پزشکی از محورهای اصلی کنگره است. در این راستا باید سیاست های صحیحی تدوین و اجرایی شود تا در آینده بتوانیم بهره مندی خوبی برای توسعه و ارتقای سلامت مردم در کشور داشته باشیم.
دکتر آرش خجسته رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند، دکتر رئیس زاده رئیس سازمان نظام پزشکی کشور، پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت، دکتر عبادی معاون پرستاری، دکتر سیم فروش مشاور عالی وزارت بهداشت، دکتر شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، دکتر باقری فرد معاون آموزش وزارت بهداشت و رئیس اولین کنگره بین المللی هوش مصنوعی، روسای دانشگاهها و دکتر جاودان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از شرکت کنندگان در این کنگره ملی بودند.
پایان خبر/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰