اگر کم‌خونی دارید این غذا را درست کنید

گروه سلامت: از کارتون‌های زمان بچگی‌یادگرفتیم که خوردن اسفناج انرژی ما را چندبرابر می‌کند حالا فکرکنید با گوشت هم‌همراه شود؛ چه‌خانه‌تکانی راحتی خواهیم داشت!کوکو اسفناج نیز همچون سایر کوکو‌ها پخت سریع و آسانی دارد. اسفناج موجود در این غذا دارای آهن زیادی است بنابراین با مصرف منظم آن، هرگز دچار کم‌خونی نمی‌شوید. مواد لازم ۵۰۰ […]

گروه سلامت: از کارتون‌های زمان بچگی‌یادگرفتیم که خوردن اسفناج انرژی ما را چندبرابر می‌کند حالا فکرکنید با گوشت هم‌همراه شود؛ چه‌خانه‌تکانی راحتی خواهیم داشت!کوکو اسفناج نیز همچون سایر کوکو‌ها پخت سریع و آسانی دارد. اسفناج موجود در این غذا دارای آهن زیادی است بنابراین با مصرف منظم آن، هرگز دچار کم‌خونی نمی‌شوید.

مواد لازم
۵۰۰ گرم اسفناج خردشده
۴ عدد تخم‌مرغ
۱۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده
۲ عدد پیاز متوسط
۲ عدد سیب‌زمینی درشت
یک ق‌س پنیر پارسان
یک ق‌س گل سرخ آسیاب‌شده
روغن به مقدار لازم
۲ ق‌س زعفران آب‌شده
۱. سیب‌زمینی‌ها را در یک قابلمه آب‌پز کنید. پیاز را خلالی ریز کنید و در یک تابه تفت دهید تا طلایی شود. بعد اسفناج‌های خردشده را اضافه کنید و تفت دهید.
۲. سیب‌زمینی‌های آب‌پز را پس از سردشدن رنده‌کرده و تخم‌مرغ‌ها را داخل آن بشکنید و کاملا با هم مخلوط کنید. نمک، فلفل، گل سرخ، پنیر و زعفران را اضافه کرده و هم بزنید. در مرحله بعد، گوشت چرخ‌کرده و اسفناج را هم اضافه کرده و مخلوط کنید.
۳. حالا در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. مایه آماده شده را داخل آن ریخته و روی آن را صاف کنید. در تابه را بگذارید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت روی حرارت پخته شود. بعد کوکو را برش بزنید و یکی‌یکی برش‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم کاملا بپزد.