صدور گواهی سلامت محصولات صادراتی کشاورزی تولید هرمزگان در استان
دکتر حسین قاسمی افزود: ۱۰ کارشناس سلامت مواد غذایی به منظور ارتقاء و افزایش سلامت غذایی مستقر در بنادر استان بر مواد غذایی صادراتی و وارداتی نظارت دارند و نمونه های لازم به طور دقیق مورد بررسی و آزمون قرار می گیرد.
معاون غذا و دارو دانشگاه با اشاره به نمونه برداری و آزمایش از محصولات کشاورزی در استان عنوان کرد: تاکنون از نمونه های سموم مصرفی صیفی های صادراتی مانند فلفل های رنگی که در میناب و رودان تولید می شود به صورت ویژه نمونه برداری انجام شده و بر اساس استاندارده های مورد نظر گواهی سلامت صادر می شود.
وی افزود: نمونه های نان مصرفی تولید داخل و خارج از استان به طور روزانه و در سراسر استان به آزمایشگاه مجهز معاونت غذا و دارو ارسال و پس از بررسی های لازم گواهی های سلامت صادر و یا عدم انطباق اعلام می گردد.
دکتر قاسمی اظهار کرد: براساس گزارش اداره نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی در سال ۱۴۰۱ یکصدو ۵۲ مورد بازدید از واحد های تولیدی مواد خوراکی فعال و غیر فعال انجام شده است؛ همچنین اجرای طرح درج نشانگر رنگی تغذیه ای بر روی ۲۶۹ مورد از محصولات تولیدی استان که به صورت سالانه مورد پایش قرارمی گیرند از این تعداد به ۲۴ مورد شکایت رسیدگی و اقدامات لازم صورت گرفته است.
معاون دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان کرد: ۲۰۳ مورد اقلام نمونه برداری و بررسی شده طرح کشوری باقیمانده سموم و آفات کشاورزی جهت بررسی و اعلان نتیجه به سازمان غذا و دارو در راستای اجرای سیاستگذاری کلان کشوری ارسال شد همچنین ۲ هزارو ۶۶۲ مورد نمونه برداری از گمرکات شهید رجایی ، شهید باهنر, تیاب و بندرلنگه انجام شد.
وی با اشاره به نمونه برداری از محصولات تولیدی کارخانجات و ارسال آن به آزمایشگاه کنترل غذا و دارو عنوان کرد: ۲۵۴ نمونه جهت بررسی سلامت محصول شرایط مناسب تولید و مطابقت با مجوز های بهداشتی، استانداردهای مربوطه و ضوابط وزارت بهداشت به آزمایشگاه کنترل غذا و دارو ارسال شد.
معاون غذا و داروی دانشگاه خاطر نشان کرد: تاکنون ۱۴۳ گواهی بهداشت محموله های صادراتی و ۷۱۷ مورد گواهی بهداشت محصولات کشاورزی در استان صادر شده است.
پایان خبر/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰