خوردن بادام با پوست بهتر است یا بدون پوست؟

گروه سلامت: اگر بادام بدون پوست مصرف ‌شود، معده قادر است مواد مغذی موجود در آن را هضم و جذب کند. بادام خیس‌خورده و بدون پوست، راحت‌تر جویده می‌شود.به گزارش ایشنا،  بادام سرشار از مواد معدنی مثل منیزیم، فسفر، روی و کلسیم است. علاوه بر آن حاوی ویتامین E نیز است. همچنین بادام حاوی فیبر، […]

گروه سلامت: اگر بادام بدون پوست مصرف ‌شود، معده قادر است مواد مغذی موجود در آن را هضم و جذب کند. بادام خیس‌خورده و بدون پوست، راحت‌تر جویده می‌شود.به گزارش ایشنا،  بادام سرشار از مواد معدنی مثل منیزیم، فسفر، روی و کلسیم است. علاوه بر آن حاوی ویتامین E نیز است. همچنین بادام حاوی فیبر، اسیدهای چرب امگا و پروتئین است.

 

پوست بادام حاوی تانن نوعی آنزیم بازدارنده است. عملکرد آن چیست؟ ممکن است مانع جذب مواد مغذی شود. اگر بادام بدون پوست مصرف ‌شود، معده قادر است مواد مغذی موجود در آن را هضم و جذب کند. بادام خیس‌خورده و بدون پوست، راحت‌تر جویده می‌شود. هنگام درست کردن شیربادام، مغز راحت‌تر در شیر حل می‌شود.

خوردن ناشتا بادام خیس‌ خورده و بدون پوست، اسید معده را تنظیم می‌کند. این امر از بازگشت اسید به مری جلوگیری می‌کند. بادام خیس‌خورده حاوی اسید فولیک نوعی ماده مغذی است که برای مادران باردار بسیار مهم است.

نکته: پوست بادام میزان جذب آهن و روی را کاهش می‌دهد. البته ناگفته نماند یکی از مزایای خوردن بادام با پوست این است که فیبر موجود در پوست آن به کولون می‌رسد و به مواد غذایی برای باکتری تبدیل می‌شود که فرایندی مفید است.