توصیه استاندار هرمزگان به سرمایه‌گذاران؛

با سرمایه‌گذاری در جنوب کشور تولید خود را بیمه کنید/به دنبال توسعه سبد تولیدات فلزی و پلیمری استان هستیم

هرمزگان/ کلمه نیوز-استاندار هرمزگان به سرمایه‌گذاران توصیه کرد: با سرمایه‌گذاری در جنوب کشور تولید خود را بیمه کنید.

مهدی دوستی در آیین تجلیل از صنعتگران و معدنکاران نمونه استان هرمزگان، ضمن تبریک دهه ولایت و امامت با تشکر از مدیران دخیل در توسعه صنعتی استان، اظهارداشت: توسعه صنعتی فقط با مشارکت جمعی اتفاق می‌افتد و بر همین اساس با مشارکت جمعی برای جلوگیری از خروج مواد خام معدنی، در جهت تکمیل زنجیره‌ها شهرهای صنعتی را تعریف کردیم.

وی افزود: در بنگاه‌های بزرگ مقیاس استان هم الزاماتی را در نظر گرفته‌ایم و  به سمت تولید ورق‌های فولادی، نورد و لوله گام برداشتیم تا محصولات تولیدی در استان را در صنایع پیشران به کار بگیریم چرا که صنعت فولاد استان، فولاد مورد نیاز کشتی‌سازی هرمزگان را تولید نمی‌کرد و بر همین اساس بحث تنوع گریدهای تولیدی را در دستورکار قرار دادیم.

استاندار هرمزگان عنوان‌کرد: اساسا اگر شما تنوع سبد فلزات و تنوع سبد پلیمری را داشته باشید در همه بخش‌ها می‌توانید نقش آفرینی کنید بر همین مبنا برروی زنجیره‌ی چسب، رنگ و رزین نیز تمرکز کردیم تا حلقه‌های تولید در استان را به هم متصل کنیم و آن را در کنار دیگر مزیت‌های نسبی استان برای توسعه قرار دهیم .

دوستی ادامه داد: علاوه بر خوشه‌های صنعتی، توسعه خوشه‌های خدماتی را نیز در استان برنامه‌ریزی کرده‌ایم ضمن اینکه توسعه بنگاه‌های کوچک و متوسط را نیز جزو اولویت‌های کاری خود می‌دانیم چرا که این قبیل صنایع اشتغال بیشتری در نسبت با صنایع بزرگ مقیاس ایجاد می‌کنند و هزینه کمتری نیز در آن‌ها به ازای ایجاد هر شغل صرف می‌شود.

وی تاکید‌کرد: در جهت پایدارسازی توسعه آگاه هستیم که باید نسبت خود را با محیط زیست مشخص کنیم و در این راستا نیز اقداماتی را آغاز کرده‌ایم که کاشت ۲ میلیون اصله درخت از ابتدای دولت تاکنون و کاشت ۶.۵ میلیون درخت دیگر در سال جاری از جلوه‌های ویژه‌ی این مسئله است، ضمن اینکه در حوزه پساب و آلایندگی نیز دغدغه داریم و کارهای کارشناسی را در دستورکار داریم.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان، ابرازداشت: توسعه زنجیره‌های آموزشی مرتبط با توسعه استان نیز دیگر دستورکار استان است که در این راستا تاسیس ۲۷ هنرستان‌ صنعتی که ۱۲ مورد از آن در سال گذشته فعال شده‌اند و مراکز آموزش عالی همچون دانشکده متالوژی و دانشگاه نفت نیز در دست اقدام است.

دوستی عنوان‌کرد: به سرمایه‌گذاران سراسر کشور توصیه می‌کنیم، سرمایه‌گذاری در جنوب به ویژه هرمزگان را حتما مدنظر خود قرار دهند چرا که امروزه تامین انرژی پایدار برای صنعت به چالشی مهم در کشور تبدیل شده است و آن‌ها  با سرمایه‌گذاری در جنوب کشور می‌توانند بنگاه‌های اقتصادی خود را بیمه کنند چرا که به عنوان مثال در صنعت فولاد علاوه بر تامین  پایدارانرژی حتی اگر سنگ آهن کشور هم به اتمام برسد شما می‌توانید تولید خود را بر اساس واردات ادامه دهید.

وی ادامه داد: در حوزه تامین پایدار انرژی ۷۸ پهنه گازی جدید در استان شناسایی شده است که ۱۰ پهنه به گاز رسیده ‌اند و در بقیه پهنه‌ها نیز اکتشاف ادامه دارد و این ظرفیت را هم باید به امتیازات استان اضافه کنیم که هرمزگان ظرفیت ویژه‌ای در تامین پایدار گاز نیز داریم که می‌تواند موجب تامین خیال سرمایه‌گذاران باشد.

استاندار هرمزگان با اشاره به برنامه احداث نیروگاه اتمی در هرمزگان اضافه‌کرد: با بهره‌برداری از این نیروگاه بسته به مدل نیروگاه بیش از ۴ هزار تا ۵ هزار مگاوات برق اتمی به تولیدات برق استان افزوده خواهد کرد.

وی ابرازداشت: هدف ما در استان هرمزگان رسیدن به پیشرفت توام با عدالت است که مورد تاکید مقام معظم رهبری است.
مهندس دوستی با اشاره به کارکرد ملی بندر شهید رجایی، اظهارداشت: استان هرمزگان نیازمند بنادری محلی با آبخورهای بالا است که امکان پهلوگیری کشتی‌های غول‌پیکر و اقیانو‌س پیما را نیز داشته باشد و به همین منظور باید ظرفیت بنادر محلی ارتقا پیدا کند.

پایان خبر/