چرا باید از کسب و کارهای اینترنتی حمایت کنیم؟
یک فعال حوزه کار حذف واسطهها و سودجویان از بازار و رسیدن کالا به دست مصرف کننده با قیمت واقعی را از جمله مزایای شکلگیری کسب و کارهای اینترنتی عنوان کرد و گفت: در شرایطی که دنیا به سمت الکترونیکی شدن امور پیش می رود ما نیز باید همگام با کشورهای دنیا از این فرصت و ظرفیت برای توسعه کسب و کارها و کاهش بیکاری در کشور استفاده کنیم.
رحمتالله پورموسی در گفتوگو با ایسنا، با تاکید بر حمایت دولت از راهاندازی کسب و کارهای اینترنتی اظهار کرد: اگر بخواهیم واقعیتها را در نظر بگیریم در کل دنیا بیشتر کارها به شکل الکترونیکی صورت می گیرد بنابراین چنانچه بخواهیم همگام با دنیا پیش برویم که البته فاصله خیلی زیادی داریم، باید به سمت و سوی الکترونیکی شدن برویم و در راستای بهره مندی از اینترنت به نحو شایسته از تسهیلات و امکاناتی که در اختیارمان هست، استفاده کنیم.
وی افزود: به دلیل گسترش کرونا خیلی از مشاغل خدماتی به سمت اینترنتی شدن رفتند که تا حدودی هم موفق بودند و در واقع فضای مجازی باعث شد تا مشاغلی که در دوران کرونا به شدت آسیب دیدند رونق بگیرند و از رکود خارج شوند.
این فعال حوزه کار حذف واسطه ها و رسیدن کالا به دست مصرف کننده با قیمت واقعی را جمله مزایای اینترنتی شدن کسب و کار ها عنوان کرد و گفت: مردم در کسب و کارهایی که در بستر اینترنت شکل می گیرند، بدون پرداخت هزینههای دلالی، کالا و خدمات مورد نیاز خود را دریافت می کنند لذا اینترنتی شدن کسب و کارها موجب حذف دلالان و سودجویان از بازار و رسیدن کالا به دست مصرف کننده با قیمت واقعی و برقراری رابطه مستقیم بین خریدار و فروشنده می شود.
پورموسی در عین حال بر لزوم نظارت بر کسب و کارهای اینترنتی تاکید کرد و گفت: برای آنکه حقوق مصرف کنندگان و خریداران رعایت شود لازم است قوانینی برای استفاده از فضای مجازی مدون کنیم ولی این قوانین نباید محدودکننده باشد و انگیزه افراد را برای راه اندازی کسب و کار از بین ببرد بلکه از این جهت که جلوی برخی سوء استفاده هایی که ممکن است سودجویان از فضای مجازی داشته باشند را بگیرد.
وی تاکید کرد: از طرفی بحث آموزش هم مطرح است و صاحبان مشاغل یا کسانی که مایحتاج خود را از طریق اینترنت تهیه می کنند هم باید از آموزشهای لازم در بحث ورود به اینترنت و استفاده از فضای مجازی آگاه و بهرهمند باشند.
این فعال حوزه کار متذکر شد: در حال حاضر عده بسیاری علاقهمند به توسعه کسب و کار در این زمینه هستند که میطلبد آموزشهای موردنیاز به متقاضیان داده شود، ضمن آنکه باید زیرساختهای لازم برای شکلگیری کسب و کارهای اینترنتی فراهم شود یعنی اگر در یک روستا یا نقطه دور افتاده کسی به فکر راه اندازی کسب و کار خود در فضای مجازی افتاد، سرعت اینترنت و زیرساختهای لازم ارتباطی برای او فراهم باشد.
پورموسی در پایان بر لزوم حمایت دولت از شکلگیری کسب و کارهای اینترنتی تاکید کرد و گفت: در شرایطی که دنیا به سمت الکترونیکی شدن بسیاری از امور میرود، ما نیز باید متناسب با کشورها پیش برویم و از این فرصت و ظرفیت برای توسعه کسب و کارها و کاهش بیکاری در کشور استفاده کنیم.
انتهای پیام
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰