چه کسی باید حلال کند؟

در حالی که طی ۲۴ ساعت گذشته اسناد تخلف اداری و اقتصادی مازیار حسینی در رسانه ها و شبکه های اجتماعی دست به دست می شود ، او به جای اعلام انصراف از  رقابت بر سر کرسی شهرداری تهران و حلالیت طلبیدن از مردم بخاطر تخلفاتش ، اعلام کرد که رقبایش را حلال می کند! […]

در حالی که طی ۲۴ ساعت گذشته اسناد تخلف اداری و اقتصادی مازیار حسینی در رسانه ها و شبکه های اجتماعی دست به دست می شود ، او به جای اعلام انصراف از  رقابت بر سر کرسی شهرداری تهران و حلالیت طلبیدن از مردم بخاطر تخلفاتش ، اعلام کرد که رقبایش را حلال می کند!
 
دیروز مازیار حسینی با حضور در نشست منتخبان ششمین دوره شورای شهر برنامه کاریش برای شهرداری تهران را ارایه کرد ساعاتی بعد از ارایه او شمار زیادی از اسناد تخلفاتش رسانه ای شد که در کمترین زمان ممکن به خبر فراگیر سایت های رسمی و شبکه های اجتماعی بدل شد،برغم این افشاگری مستند او بجای ابراز شرمندگی و حلالیت طلبیدن از مردم ، ماجرای تخلفاتش را به رقابت بر سر کرسی بهشت تقلیل داد و درصفحه شخصی اش در اینستاگرام با دروغ خواندن این اسناد خطاب به رقبایش نوشت: “پیشاپیش حلال !”
 این درحالی است که نام او جز ده مدیر متخلف املاک نجومی است که دادگاه تخلفشان را محرز دانسته است . در ماجرای املاک نجومی در زمان شهرداری محمد باقر قالیباف آپارتمان ۲۲۰ متری  پیشکش شده به مازیار حسینی با ۵۰درصد تخفیف واقع در  نیاوران که در زمان عقد قرارداد فقط ۱۱۰ متر از آپارتمان را تخفیف داده شده ،امروز ۲۰میلیارد ارزش آپارتمان ایشان است در دادسرای کارکنان دولت  ،شعبه ۱۵ با برگرداندن ۶۰۰ملیون از این مبلغ حکم برائت صادر شد.جالبتر اینکه این آپارتمان با پول شهرداری تهران نهصد میلیون تومان نوسازی شد ه است  . خانه نیاوران مازیار حسینی تنها بهره او از این روند نبوده است .
بر اساس اسنادی که اعتماد آنلاین منتشر کرده است البته ملک خیابان کلاهدوز خیابان اختیاره جنوبی کوچه مسعود کوچه پور عباس پلاک ۲۴متعلق به مازیار حسینی در زمانی که معاون عمرانی شهرداری بوده  است که عوارض ملک را از طریق شرکت” جهان آرود” و‌ با هولوگرامی که از شرکت جهان آورد عوارض ملک را تسویه می نماید .
 در موردی دیگر مازیار حسینی که در کسوت معاون شهردار تهران و مجری و سازنده ملک به متراژ ۳۴۵ متر در بهترین منطقه منطقه ۳ مطابق اخطارها و الصاقی به دفعات و کرات قوانین و مقررات شهرسازی را رعایت ننموده و مواجه با اخطارهای شهرداری گردیده و در اجرای پروژه ضوابط و مقررات را مراعات ننموده است . ‌و علیرغم اخطارها ملک مذکور کماکان محل بروز تخلفات اداری و مالی بوده است .
چرا که  انجام پروژه شخصی با عهده دار بودن سمت در شهرداری تهران و‌بهره برداری از پروانه نظام مهندسی به منظور انتفاع شخصی تداخلی مهمی و غیر قابل اغماض است .
مهندس ناظر پروژه او اقای  “ک.م” معاون سازمان مشاور فنی و مهندسی وقت بوده است که در زمان تصدی در پست و مسئولیت اداری توامان عهده دار نظارت ساخت ملک مسکونی معاون شهردار بوده که علاوه بر استفاده همزمان از پروانه سازمان مهندسی عهده دار سمت بوده است .
محاسبه عوارض پروانه احداث ملک مذکور که مالک و‌مجری مازیار حسینی می باشد ۱۸۰ میلیون تعیین گردیده است ،مبنای اضافه تراکت برای ایشان۲A  محاسبه گردیده که این سوال مطرح می شود که آیا برای باقی شهروندان یا مدیران هم ۲A محاسبه می شود؟لازم به ذکر است در محلات جنوبی حداقل  ۱۰A موارد محاسبه می گردد.
 نکته جالب اینکه شرح پرداخت آن ۱۸۰ میلیون نیز فقط ۹/۵ میلیون توام نقدی بوده است و مابقی هولوگرام غیر نقد شرکت جهان که از شرکت های شهرداری می‌باشد بوده است.
•حمله بجای پاسخگویی
برغم این تخلفات محرز و عیان که اسناد آن در رسانه های رسمی منتشر شده  و به نظر می رسد حتی اگر روند لابی ها و فشارهای حلقه بهارستان برای رساندن او به کرسی بهشت به نتیجه برسد ،بعید است وزارت کشور در روند استعلام پرونده او از این تخلفات چشم پوشی کند با این حال مازیار حسینی ورای  عیان شدن گوشه ای از روند کاریش در شهرداری تهران در اولین واکنش به این روند نوشته است:” همونطور که حدسش رو میزدم، حجم دروغ و تخریب از هر جنس و نوعش این روزها به حد اعلای خودش رسیده!تقوی هم دربست تعطیل!
خواستم بگم که من تعریفم از رسیدن به صندلی خدمت با بعضی ها فرق داره،و همه چی رو سپردم به خودِ خودش!
پس فارغ از اینکه کار غلطتتون رو نمیپسندم و معتقدم که هر چه کنید به خود کنید،اما پیشا پیش حلال!و تمام”
 

  • شورای شهری ها و دوراهی لابی و ارزشها

تا پیش از فاش شدن استناد زیر ایرادی که به شورای ششم در وجهات دادن به مازیار حسینی به عنوان گزینه شهرداری گرفته می شد،انتخاب یک مصداق به عنوان گزینه شهرداری خارج از دایره جریان انقلابی بود ، مصداقی که بیش از آنکه مدیری انقلابی باشد به عنوان چهره ای تکنوکرات شناخته می شد که روند مدیریتی اش در تناقض آشکار با سبک و سیاق مدیریتی جریان انقلابی تعریف می شود ، با عیان شدن این تخلفات محرز و توجه به عمق آنها آشکار می شود که شاخصه پاکدستی و فساد ستیزی نیز در رزومه مازیار حسینی نه تنها جایگاهی ندارد که  اساسا قابل بحث و بررسی نیست . لذا ضروری است شورای ششمی ها که قریب به ۴۰ روز زمان خود را صرف تعیین شاخص ها و معیارهای انتخاب شهردار آینده تهران کردند اعلام کنند  درانتخاب و گزینش شهردار آتی تهران  بایدها وشایدهای جریان انقلابی  را ارجح می دانند  یا تسلیم فشارها و لابی های گعده ی هلدینگ یاس و املاک نجومی می شوند.
 
منبع: دیده بان ایران