یوم الله ۱۳ آبان نماد باورمندی نوجوانان وجوانان
۱۳ آبان هویتش مبارزه با هژمونی آمریکا است که نقطه عطف این حرکت، در ۱۳ آبان ۱۳۴۳ رقم خورد که با تصویب لایحه ننگین کاپیتولاسیون به نفع آمریکا بود که با اعتراض شدید امام خمینی (ره)منجر به تبعید ایشان شد.
محور این حرکت، حضور هوشمندانه دانش آموزان و دانشجویان درصحنه ۱۳ آبان ۵۷ به حمایت انقلاب اسلامی ، موجب نفی رژیم شاهنشاهی گردید.
تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در ۱۳ آبان ۵۸ موجب قطع کامل ارتباط شیطان بزرگ آمریکای جهانخوار از ایران اسلامی شد که حضرت امامخمینی رحمت الله آن را انقلاب دوم و مهمتر از انقلاب بهمن ۵۷ دانست.
از سال ۱۹۴۷ میلادی تا کنون سازمان ملل متحد بیش از ۴۰۰ قطعنامه در رابطه با منازعات فلسطینی ها و اسرائیل غاصب صادر نموده است که نه تنها منجر به شکل گیری کشور فلسطین نشده است بلکه اسرائیل به پشتوانه آمریکا و اتحادیه اروپا با بی اعتنایی به این مصوبات منشاء شعله ور شدن خشم مردم مظلوم فلسطین را در سرزمین های اشغالی فراهم نموده است.
اکنون نیز در گذر ۴ دهه از انقلاب اسلامی همان گونه که شاهد حضور جوانان نسل سوم در پشت سر مقتدای خود در یوم الله ۱۳ آبان امسال بودیم، مسئولان نیز وظیفه دارند تا با اهتمام هر چه بیشتر و بهتر نسبت به نقش جوانان، نوجوانان، دانشجویان، فارغالتحصیلان و میدان دادن به جوانان در مدیریت کشور، این رمز ماندگار امام و امت در عصر حاضر را همچون گذشته قدر دانسته و با میدان دادن به حضور آنان در عرصههای مختلف، نسل تازهنفس انقلاب را برای ایفای مسئولیتهای بزرگ آماده کنند.
یوم الله ۱۳ آبان بایستی روز زنده کردن امید در جوانان پرشور، مقاومت و انسجام ملی باشد. چه اگر جوانان را باور کنیم، مردم را باور کنیم، ریشه ناامیدی کنده خواهد شد و امید، پیشبرنده راه انقلاب اسلامی در مواجهه با تحریمها و تهدیدات است.
این روز برساخت نقش نوجوانان و جوانان که قوه پرتحرک، پرنشاط و موتور تغییر و توسعه هستند، تاکید بوده که مسئولین امر باید در این موضوع دقت بیشتری داشته باشند.
روحیه همدلی و انسجام و اهمیت قائل شدن به قشر جوان و نوجوان بهترین راه برونرفت از مسائل فرهنگی و بهویژه اقتصادی است.
در همین رابطه رهبر انقلاب(در سخنرانی دیدار دانشآموزان و دانشجویان در ۱۰آبان امسال) با تأکید بر اکتفا نکردن نسل جوان به احساسات و تلاش برای شناخت و تحلیل مسائل مختلف، افزودند: باید درباره اصل انقلاب، دفاع مقدس، مسائل گوناگون دهه ۶۰، واگراییهای دهه ۷۰ و حوادث گوناگون دهه ۸۰ و ۹۰ تحلیل و ارزیابی صحیح داشت.
در روز استکبار ستیزی جا دارد استکبارجهانی توسط فرزند نامشروعش اسرائیل غاصب که طی روزهای اخیر چهره نمایان ساخته به جوانان شناخته شود.
تردید نکنیم حمله به غزه جنایت جنگی است. بمباران مناطق مسکونی، کشتار کودکان و زنان با هیچ منطق جنگی در جهان نسبتی ندارد.
محاصره اقتصادی غزه، تحمیل گرسنگی و محرومیت از دارو و درمان، جلوگیری از ورود سوخت به عزه، حمله به بیمارستانها اقداماتی است که در چارچوب مقررات بین المللی جنایت جنگی است.
حمله به بیمارستان ها در غزه و کشته شدن بیماران و مردم غیر نظامی که با تصور مصون بودن مراکز درمانی از بمباران و تعرض در جنگ ها بر اساس قوانین بین المللی در خیابان های اطراف بیمارستان پناه گرفته بودند، بی تردید جنایت جنگی است.
به خاک و خون کشیدن غیر نظامیان به خصوص کودکان ، زنان و سالخوردگان انعکاسی از بی اعتنایی اسرائیل به قوانین و مقررات بین المللی است. طی ده سال اخیر ناکارآمدی ساختار سازمان ملل برای جلوگیری از جنگ و تنش بین دول دنیا بیشتر آشکار می شود.
راهپیمایی ۱۳ آبان امسال حس و معنای مهمتری دارد و آن اینکه هیمنه آمریکای جنایتکار و اسرائیل غاصب با حمله ی برق آسای فلسطینیان مظلوم در طوفان الاقصی بهم ریخت و بر خلاف هژمونی استکبار جهانی برای تشکیل خاورمیانه بزرگ با محوریت اسرائیل غاصب به فضل خدا با شکست کامل اسرائیل و حذف این غده سرطانی از فلسطین اشغالی، خاورمیانه بزرگ با محوریت مسلمانان شکل میگیرد و انشاءالله بهزودی یومالله آزادی قدس را جشن میگیریم.
پرویز سالاری
پایان خبر/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰