ادامه انتقادها از انتخاب زاکانی به عنوان شهردار

گروه سیاسی: انتخاب علیرضا زاکانی به عنوان شهردار تهران از سوی شورای شهر تهران جدای از این که حواشی سیاسی زیادی داشته است یک چالش قانونی مهم هم دارد. حمید رسایی فعال سیاسی اصولگرا و نماینده پیشین مجلس در توئیتی نوشت: «داستان‏ از این قرار است: اگر عضو یک سامانه و حلقه خاص باشی، قانون […]

گروه سیاسی: انتخاب علیرضا زاکانی به عنوان شهردار تهران از سوی شورای شهر تهران جدای از این که حواشی سیاسی زیادی داشته است یک چالش قانونی مهم هم دارد.
حمید رسایی فعال سیاسی اصولگرا و نماینده پیشین مجلس در توئیتی نوشت: «داستان‏ از این قرار است: اگر عضو یک سامانه و حلقه خاص باشی، قانون نادیده گرفته می‌شود حتی اصلاح می‌شود تا بی ربط، ربط پیدا کند؛ بالاتر از آن، نهی علنی و صریح رهبر انقلاب به بایگانی می‌رود و تعریف و تمجید‌های غیرمستند و غیرعلنی جای آن را می‌گیرد. فساد سیاسی به همین راحتی شکل می‌گیرد.» فعالان سیاسی معتقدند سخنان سروری به معنای تغییر و نادیده گرفتن قانون برای شهردار شدن زاکانی است.
محمدصالح مفتاح از فعالان رسانه‌ای اصولگرا در این باره نوشت: «برای آنکه آقای زاکانی بتواند شهردار شود، قرار است با تغییر قانون، رشته پزشکی هسته‌ای به عنوان رشته مرتبط با مدیریت شهری به قانون اضافه شود.»
عبدالله رمضان‌زاده فعال سیاسی اصلاح طلب هم در توئیتی نوشت: «قانون سازی به خاطر یک شخص را باب نکنید! مثل خلیفه کشی می ماند که به یک شخص محدود نخواهد شد. قانون حرمت دارد.»

زاکانی از نمایندگی مجلس استعفا کرد
 عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی از تقدیم استعفای علیرضا زاکانی نماینده قم به هیات رئیسه خبر داد.
حسینعلی حاجی دلیگانی، افزود: طبق شنیده ها پس از اینکه اعضای شورای شهر تهران رسما آقای زاکانی را به عنوان شهردار انتخاب کردند، وی تقاضای استعفایش را تقدیم رئیس مجلس کرده است. عضو هیات رئیسه مجلس با اشاره به ماده ۹۱ آیین‌نامه داخلی مجلس عنوان کرد: نماینده‌ای که می‌خواهد استعفا دهد، باید تقاضای استعفا خود را به صورت مددل تقدیم رئیس مجلس کند. رئیس مجلس استعفانامه نماینده را در اولین جلسه علنی بدون قرائت متن اعلام می‌کند و رسیدگی به آن در دستور کار جلسات علنی هفته آینده قرار می‌گیرد. حاجی‌دلیگانی در توضیح نحوه بررسی استعفانامه یک نماینده در جلسه علنی، گفت: ابتدا تقاضای استعفا در جلسه علنی قرائت می‌شود و سپس شخص متقاضی استعفا یا یک نماینده دیگر که تعیین می‌کند حداکثر به مدت نیم ساعت از استعفا دفاع می‌کند. بعد مخالف یا مخالفین هم ۳۰ دقیقه اظهار نظر می‌کنند و در نهایت پس از رأی‌گیری چنانچه درخواست استعفا تصویب شود، از طریق رئیس مجلس به وزیر کشور اعلام می‌شود. نماینده شاهین‌شهر اظهار کرد: لذا طبق آیین‌نامه احتمالا تقاضای استعفای علیرضا زاکانی نماینده قم در جلسه علنی فردا سه‌شنبه اعلام وصول و در جلسات هفته آینده به آن رسیدگی می‌شود.