تاکید استاندار هرمزگان بر ساماندهی و نظارت بر کشتارگاه دام بندرعباس

 هرمزگان/ کلمه نیوز- استاندار هرمزگان با بيان اينكه عدم نظارت بر مسئله ذبح دام و نگهداری گوشت می‌تواند موجب بروز بیماری‌های مشترک میان انسان و دام شود گفت: علاوه بر نظارت ويژه، ساماندهي كشتارگاه هاي استان مورد توجه قرار گيرد.

مهدی دوستی در نشست کارگروه میز تصمیم استان افزود:کشتارگاه مجهز و صنعتی شهرداری بندرعباس در بازه زمانی ٨ ماهه تکمیل و به بهره برداری برسد و به منظور سلامت افراد ذبح کننده بر بهداشت کشتارگاه ها نظارت جدی صورت گیرد.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت نامناسب کشتارگاه بندرعباس گفت: حفظ سلامت عمومی مردم بسیار حائز اهمیت است، با توجه به اینکه بیماری‌های زیادی میان انسان و دام مشترک است لذا نیاز است با حساسیت ویژه‌ای نسبت به ذبح دام و نگهداری گوشت اقدام شود.

وی با تاکید بر اینکه تامین زیرساخت‌های مورد نیاز آب و برق شهرک‌های فولاد و شیشه انجام خواهد شد گفت: در حوزه تامین گاز مورد نیاز نیز از طریق وزارتخانه‌های متبوع پیگیری صورت می‌گیرد و این نیاز نیز مرتفع می‌شود.

دوستی افزود: در حوزه عدم امکان صدور اسناد مالکیت در سکونتگاه‌های غیر رسمی واقع در محدوده و حریم شهر برای اراضی با کاربری تجاری و مسکونی، مقرر شد ادارات کل راه و شهرسازی و راهداری با انتخاب مشاور نسبت به مطالعه محدوه های شمالی بندرعباس شامل منطقه چهچکور و جاده اسکله در محدوده غربی شهر اقدام کنند.

نماینده عالی دولت در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر تکمیل زیرساخت‌های فرهنگی و افزایش سرانه عمومی در این حوزه و لزوم تعیین تکلیف کتابخانه شهدای بندرعباس گفت: شهرداری بندرعباس مطابق تفاهم نامه موجود با اداره کل کتابخانه های عمومی استان موظف است با رفع مشکلات موجود در زمینه ساخت کتابخانه در پارک شهید دباغبان نهایتا تا هفته دولت سال آینده این کتابخانه را به مردم بندرعباس تحویل دهد.

وی با تاکید بر لزوم تعیین تکلیف کتابخانه مرکزی بندرعباس و تخصیص اعتبارات مورد نیاز برای تکمیل این کتابخانه نیز گفت: اعتبارات مورد نیاز این پروژه تخصیص خواهد یافت تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن شاهد بهره برداری و استفاده مردم از این کتابخانه باشیم.

استاندار هرمزگان با اشاره به لزوم توجه به مسائل فرهنگی در بخش‌ها و مناطق دور افتاده استان اظهار کرد: اتوبوس مورد نیاز این طرح تامین خواهد شد تا کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بتواند طرح‌های مورد نظر خود در مناطق دور افتاده استان را اجرا کنند.

در این کارگروه ٧ دستور کار شامل عدم امکان صدور اسناد مالکیت در سکونتگاه‌های غیر رسمی واقع در محدوده و حریم شهر برای اراضی دارای کاربری تجاری و مسکونی، تامین زیر ساخت‌های مورد نیاز(آب، برق و گاز) شهرک‌های صنعتی فولاد و شیشه، رفع مشکل توسعه شهرک خلیج فارس ازطریق طرح موضوع در کمیسیون ماده ١١ قانون هوای پاک نسبت به حل مشکلات زیست محیطی این شهرک، مشکلات بهداشتی کشتار بندرعباس و کشتار غیر مجاز در محله ششصد دستگاه بندرعباس، تعیین تکلیف کتابخانه شهدای بندرعباس، تعیین تکلیف اعتبار استانی کتابخانه مرکزی از محل مصوبات سفر و حق آلایندگی و تامین اتوبوس جهت راه اندازی طرح کتابخانه سیار مورد بررسی قرار گرفت.

پایان خبر/