ارشا اقدسی در آرامگاه ابدی، جای گرفت
گروه فرهنگی: پیکر زندهیاد ارشا اقدسی با نواختن طبل و سنج به شیوه عزاداریهای جنوبی کشور، به میان دوستان و خانوادهاش رسید و در طبقه فوقانی مزار پیمان ابدی، در قطعه ۸۸ بهشت زهرا که ویژه هنرمندان است، به خاک سپرده شد. منوچهر شاهسواری، مدیر عامل خانه سینما، در مراسم تدفین ارشا اقدسی، با اشاره […]
منوچهر شاهسواری، مدیر عامل خانه سینما، در مراسم تدفین ارشا اقدسی، با اشاره به داغی که مادر ارشا دیده است و شرایط سختی که جامعه هنری با آن درگیر شده، گفت: ما گرفتار کرونا هستیم و ایام سختی داریم واقعا طاقت داغ عزیزی دیگر را نداریم. حرفه ما به گونه ای است که باید کار کنیم اما همچنان بین مدیران، این شغل دارای اولویت نیست و برای واکسیناسیون هنرمندان به ویژه بازیگران که نمی توانند پروتکل ها را رعایت کنند، در اولویت نیستیم. هرچند همه مکاتبات طی شده اما هنوز تاثیری ندیدیم.
سیدجواد هاشمی نیز در ابتدای مراسم و پس از قرائت آیاتی از کلام الله مجید، با تاکید بر رعایت محدودیت ها و پروتکل های بهداشتی، از افرادی که فقط برای تماشا به قطعه هنرمندان آمده بودند، درخواست کرد تا فاصله را رعایت کنند.وی افزود: ارشا قبل از رفتن، از مرگش زیاد صحبت کرده بود و به استقبال آن رفته بود. او میدانست مرگ مغزی میشود که آنقدر از اهدای اعضای بدنش گفته بود. ما نمی دانیم، بدن او به چه کسانی اهدا شده، ولی حتما کسی که این عاشقی نصیبش شده و عضوی از بدن ارشا به او اهدا شده، از آن بهره مند خواهد شد.هاشمی با اشاره به روز سختی که برای بازماندگان و دوستان و همکاران ارشا اقدسی و علی سلیمانی است، یادآور شد که تا ساعتی دیگر مراسم تدفین مرحوم علی سلیمانی بازیگر تئاتر و سینما نیز برگزار خواهد شد و از جمعیت حاضر خواست تا با احتیاط و رعایت پروتکلهای بهداشتی پراکنده شوند.
ارشا اقدسی، چهارشنبه نهم مرداد ماه در جریان همکاری با یک پروژه سینمایی در بیروت دچار حادثه شد و با وجود تلاش پزشکان ارشا اقدسی ۱۳ مردادماه، دار فانی را وداع گفت.مادر ارشا اقدسی اعلام کرد که پسرش وصیت کرده است اگر دچار مرگ مغزی شد، اعضای بدنش را اهدا کنند.
زندهیاد اقدسی ۱۴ اردیبهشت سال ۱۳۶۱ در تهران به دنیا آمد. او رشته ورزشی آی کی دو (هنر رزمی ژاپنی) را فراگرفت و توانست مربیگری این رشته را هم کسب کند. در سال ۸۴ در رشته تربیتبدنی، بورسیه تحصیلی ایتالیا را گرفت، ولی با دیدن آگهی دورههای بدلکاری با مرحوم پیمان ابدی آشنا شد، از دانشگاه انصراف داد و بدلکاری را آغاز کرد.اقدسی در ادامه سرمربی کلاسهای بدلکاری پیمان ابدی شد و به دنبال آن سکوی بانجی جامپینگ را احداث و عنوان اولین مربی بانجی جامپینگ و تونل باد صبا در ایران را از آن خود کرد. او ۱۳ بهمن ۱۳۸۵ گروه بدلکاران ۱۳ را تأسیس کرد و فعالیتهای خود را در ایران و عرصه بینالملل گسترش داد و در فیلمهای مختلف همکاری میکرد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰