چین رکورددار واکسیناسیون کرونا در جهان

گروه بین الملل: گزارش‌ها از وضعیت واکسیناسیون در کشورهای مختلف حاکی از آن است که چین تاکنون بیش از ۱ میلیارد و ۸۲۰ میلیون دُز از انواع واکسن‌ها را برای مقابله با شیوع ویروس کرونا به مردم خود تزریق کرده که میزانی بیش از یک سوم کل دُزهای تزریق شده در سراسر جهان (یعنی ۴ […]

گروه بین الملل: گزارش‌ها از وضعیت واکسیناسیون در کشورهای مختلف حاکی از آن است که چین تاکنون بیش از ۱ میلیارد و ۸۲۰ میلیون دُز از انواع واکسن‌ها را برای مقابله با شیوع ویروس کرونا به مردم خود تزریق کرده که میزانی بیش از یک سوم کل دُزهای تزریق شده در سراسر جهان (یعنی ۴ میلیارد و ۶۲۰ میلیون دز) است.
بر این اساس، با فرض آنکه هر فرد نیاز به دو دز واکسن برای ایمنی در مقابل ویروس کرونا دارد، با این مقدار دز تزریق شده کافی است تا دست‌کم ۶۵ درصد از جمعیت ۱ میلیارد و ۳۹۸ میلیون نفری چین در مقابل کرونا واکسینه شده‌ باشند.
 در سرزمین اصلی چین، روزانه دست‌کم ۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار دز واکسن کرونا (سینوفارم، سیننواک، کانسینو) تزریق می‌شود.
چین برای تسریع در روند واکسیناسیون عمومی، همه منابع و امکانات دولتی خود را بسیج کرده است و شائو یمینگ، اپیدمیولوژیست مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در پکن معتقد است از آنجا که واکسن‌های این کشور بطور صد در صد بدن را در مقابل ویروس کرونا محافظت نمی‌کنند، ضروری است هرچه سریع‌تر ۸۰ درصد جمعیت چین در مقابل کرونا واکسینه شوند.
پس از چین، در جدول جهانی واکسیناسیون عمومی، کشور هند قرار دارد که تاکنون توانسته است بیش از ۵۲۴ میلیون دز واکسن‌ کرونا را تزریق کند. ایالات متحده آمریکا نیز با تزریق ۳۵۴ میلیون دز در جایگاه سوم قرار دارد.
چین مدعی است که علاوه بر موفقیت در واکسیناسیون عمومی در داخل کشور، در زمینه صادرات گسترده واکسن‌های خود نیز در جهان پیشتاز بوده است.این کشور اعلام کرد که تا ماه مه سال جاری میلادی ۲۵۲ میلیون دز از انواع واکسن‌های کرونای تولیدی خود را صادر کرده که معادل ۴۲ درصد از کل تولیدات واکسن در داخل این کشور است.
 در همین مدت، اتحادیه اروپا ۱۱۱ میلیون دز واکسن (معادل ۱۱ درصد از تولید خود) و روسیه ۶۹ میلیون دز واکسن (معادل ۳۵ درصد از واکسن‌های تولیدی خود) را صادر کرده است. در این مدت ۳۳۰ میلیون دز واکسن کرونا نیز در داخل ایالات متحده تزریق شده که معادل ۹۹ درصد از کل تولیدات واکسن در این کشور بوده است.
چین  از کاهش شمار مبتلایان جدید به کووید۱۹ در این کشور خبر داد. بنا بر گزارش کمیسیون بهداشت ملی (NHC) در مجموع روز پنج شنبه ۴۷ مورد جدید ابتلا به کووید۱۹ به ثبت رسید که کمترین میزان از ۳۰ ژوئیه به این‌ سو محسوب می‌شود.بیشترین موارد ابتلا به کووید۱۹ در دور جدید شیوع این بیماری، در شهر نانجینگ در شرق چین دیده شده و مقامات شهر احتمال می‌دهند که دلیل شیوع، تماس برخی از خدمه بخش نظافت فرودگاه شهر با مسافران هواپیمایی بوده که در ۱۰ ژوئیه از مبدا روسیه وارد شده است.