خوزستان در معرض خطر انتقال پشه آئدس
کلمه نیوز – حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: با رصد وزارتخانه بهداشت و بازرسیهای انجام شده از سوی سازمان بهداشت جهانی از سال ۱۳۹۸ تا ۲۶ اردیبهشت امسال هیچ گونه بیمار فعال تب دنگی در کشور مشاهده نشده بود. اما در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ تعدادی بیمار مبتلا به تب دنگی وارد کشور شدند این افراد به علت سفر به کشور امارات مبتلا شدند.
این بیماری در سه استان بوشهر، هرمزگان و سیستان و بلوچستان به ویژه شهرستان چابهار مشاهده شده است و در استانهایی خوزستان، فارس و کرمان به دلیل هم جواری احتمال انتقال پشه وجود دارد که خوشبختانه تاکنون پشه در این سه استان مشاهده نشده است.
براساس برنامه ریزیهای انجام شده توسط وزارت بهداشت استانهایی که همجوار با مناطقی که ابتلا به بیماری در آنها مشاهده شده است به عنوان استانهای در معرض خطر در نظر گرفته میشوند.
محمد علوی متخصص بیماریهای عفونی گفت: همه اقدامات برای حشره یابی و بیماریابی پیشبینی شده است و تاکنون موردی از این حشره در استان خوزستان یافت نشده باشد. گرچه صید نشدن این حشره دلیلی بر نبود آن نیست و هرگونه نیش این حشره باید جدی گرفته شود. بیماری تب دنگی از سه طریق انسان، ویروس و پشه ی ناقل بیمار، منتقل میشود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰